Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bonus 1000GB za przeniesienie numeru do Orange na kartę

ROZWIĄZANE
cryptoman44
Poziom 18, Badacz Przestworzy

hmmm....a coś specjalnego trzeba zrobić żeby promka wskoczyła na drugi numer ? Wygląda na to że się nie da bo wysłanie SMS Tak pozostaje bez odzewu

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@cryptoman44 nic specjalnego nie trzeba robić. Wysyłasz SMS i czekasz na włączenie promocji. Czasami wskakuje od razu, czasami do 24: godzin. Tak najczęściej jest s regulaminach. Jeżeli do 24 godzin promocja nie zostanie włączona, to trzeba zgłosić sprawę na infolinii, czacie.

cryptoman44

Bardzo dziękuję za wsparcie. Zwłaszcza za cenne instrukcje @ketrasaArtur . Wymieniłem kartę SIM zgodnie z instrukcją z linku (starter z ważnością do końca 2025 roku) i wszystko pięknie śmiga w moim aucie

ketrasaArtur

@cryptoman44 prawdę powiedziawszy, nie spodziewałem się, że da się jeszcze odpowiednią kartę SIM zdobyć. Cieszę się, że zadziałało i funkcjonuje prawidłowo. Owocnego korzystania z usług Orange.

cryptoman44

Wiadomość zawiera obraz

Nawet się jakoś nie nagimnastykowałem Kupiłem w najbliższej Żabie sugerując się Twoim wpisem o dacie ważności i wybrałem z najkrótszą W załączeniu dla potomnych czym różnią się takie karty....może ktoś będzie kiedyś szukał rozwiązania podobnego problemu (karta po lewej to nowszy typ, który nie chciał działać na jednym sprzęcie -> konkretnie chińczyku - Imagebon M50 PRO)

photo_2024-12-13_19-45-46.jpg
ketrasaArtur

Wiadomość zawiera hiperłącze

@cryptoman44 ponieważ korzystasz z nowo aktywowanego startera, to przesyłam linka z podpowiedziami, jak aktywować jeszcze kilka dodatkowych pakietów GB na rok:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/GB-po-aktywacji-nowego-startera/m-p/414982

Jak takiego numeru używam do nawigacji i słuchania radia, więc po aktywacji na rok spokojnie mi wystarczy taka ilość zebranych GB.

cryptoman44

Dzięki. Super. Choć czy ja dam radę wykorzystać to co wpadło 1700 GB w rok to bardzo wątpię. Mam w moim abo chyba 30 GB / m-c i codzienne 1  godzinne wycieczki do pracy plus inne wyjazdy prywatne ze słuchaniem  muzy i nawigacją nie są w stanie tego wyczerpać.

Na drugim numerze za to będzie konieczna interwencja... GB wpadły ale nie przedłużyło na rok.

ketrasaArtur

@cryptoman44 może komuś się przyda.

Ianus72
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Promocja przedłużona do 30 czerwca 2025. Aktualny regulamin: https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/127436/e739bfe2-ceca-40ef-8e88-e70388206a1b

ketrasaArtur

Informacja na blogu Orange o przedłużeniu promocji 1000 GB za przeniesienie numeru:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/styczniowe-promocje-na-karte/