- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem tutaj nowy więc witam serdecznie wszystkich. Trafiłem tutaj zakładając konto na Orange. Aktywowałem promkę już na tymczasowym numerze ...ale mam też pytania:
1) Czy orientujecie się może czy można skorzystać z tej promki i bonusów na 2 kartach SIM? Na stronie nasze orange z tekstu wynikało mi że tak :"skorzystać może jeden raz na jeden numer"....w regulaminie chyba nic nie znalazłem.
2) Czy spotkaliście się z urządzeniem (chińskie autoplay) które nie obsługuje jakiejś karty SIM ....inne obsługuje ale tej z orange akurat nie chce ...?
_______
* Wpis wydzielony z Bonus 1000GB za... jako nowy temat - Bartłomiej
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cryptoman44 nie dostaniesz starszej karty SIM. Ewentualna wymiana tylko na najnowsze, ale pamiętaj, że wymiana karty SIM jest płatna.
Można też samodzielnie dokonać wymiany, taniej wyjdzie jak w salonie, ale poprzednia karta SIM musi działać, bo do samodzielnej wymiany potrzeba odebrać SMS-a. Informacje o samodzielnej wymianie karty SIM:
https://www.orange.pl/omnibook/samodzielna-wymiana-karty-sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus 1000GB za przeniesienie numeru do Orange na kartę
@cryptoman44 promocja dotyczy nowego aktywowanego numeru, więc jak aktywujesz kolejny nowy numer, to również na nim aktywujesz promocje i na każdym kolejnym numerze aktywowanym w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za potwierdzenie . Nie wiem co zrobić z tą kartą .... Czy Orange wymieni mi ją na.....(chyba starsza jest potrzebna ) ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cryptoman44 nie dostaniesz starszej karty SIM. Ewentualna wymiana tylko na najnowsze, ale pamiętaj, że wymiana karty SIM jest płatna.
Można też samodzielnie dokonać wymiany, taniej wyjdzie jak w salonie, ale poprzednia karta SIM musi działać, bo do samodzielnej wymiany potrzeba odebrać SMS-a. Informacje o samodzielnej wymianie karty SIM:
https://www.orange.pl/omnibook/samodzielna-wymiana-karty-sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo Ci dziękuję za tego linka..... Czyli teoretycznie jest szansa że przy samodzielnej wymianie kupię jakiś starszy typ karty ? W jaki starter celować ? żeby był stary 😉 Może gdzieś jakiś zleżały się trafi w jakimś sklepie GS w Pcimiu dolnym .;)
Karty z tego co widzę starsze mają o jedną "linię"- styk więcej ....i prawdopodobnie on jest potrzebny mojemu urządzeniu.
Jeśli takiej nie trafię to cały mój plan z netem w aucie .....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cryptoman44 startery mają datę ważności maksymalnie trzy lata, więc trudno będzie znaleźć starszy niż rok, dwa. Jeżeli trafisz po dacie ważności, to nawet go nie użyjesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z jednej strony nie pocieszasz 😉 ....ale z drugiej trzy lata to długi okres .... nie wiem kiedy ta zmiana nastąpiła. Może nie tak dawno . Niedawno zamówiłem sobie z AERO 2 i jest jeszcze w takim typie jak te stare i śmiga na moim ustrojstwie chińskim....Chyba że znasz jeszcze jakieś inne rozwiązania takiego problemu...
...No nic będę poszukiwał w kierunku tej samodzielnej zmiany karty. Znajdę gdzieś chyba jakąś historię ofert na kartę i popatrzę w co celować żeby było starsze. W każdy razie dziękuję za szybką i konkretną pomoc, której dawno na forach nie spotkałem .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cryptoman44 poszukaj na poczcie. W moim miasteczku właśnie na poczcie mają najstarsze karty SIM, ale uważaj, bo mogą mieć przeterminowane.
Na tym forum sporo jest osób chętnych do pomocy.
Pisz i dopytuje, na pewno ktoś podpowie, pomoże 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cryptoman44Może spróbuj z kartą SIM z nju? Jak zadziała to bez problemu przejdziesz z nią potem do Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli to może być "Dowolny starter o wartości nie wyższej niż 15 zł " z jakiejkolwiek sieci ?Bo tak jest napisane pod powyższym linkiem ...ale założyłem że chodzi o starter z Orange ...
- « Poprzedni
- Następny »