- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezpieczne dziecko w sieci nic nie włączałam
Hej potrzebuje pomocy. Dostałam takie coś a nie aktywowałam tej usługi, co z tym robić? Wysyłac sms dezaktywujący?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne zgłoska infolinię, zgłoś problem, wyłączą i anulują opłatę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale w jaki sposób to się aktywowało samo? Ktos przejął moj tel coś? Na jaką infolinię, do maksa?
Już wiem co się stało. Zablokowałam niechcianą wiadomość Orange i załozyli mi konto, co to ma być? Nie życzylam sobie by taki spam przychodził na moj telefon.
@agat13 zerknij na to, temat jak dla mnie dla UOKIK.
Komentarze ludzi potwoerdzają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne zgłoś na infolinii fakt, że zablokowanie powoduje aktywację. Sprawdzą, naprawią, a Twoją usługę anulują. Co do komentarzy... IMHO większość ludzi to "dziwne stworzenia", bo wolą narzekać niż rozwiązać problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podobno infolinia pon-pt do 18:00 więc muszę czekać do poniedziałku z tym tematem tak czy inaczej, bo max mi powiedział że to nie temat Orange ale specjalna infolinia dla tej usługi. Podobno po dezaktywacji usługi konto dalej zostaje nieskasowane a ja sobie nie życzę by bez mojej wyraźnej zgody ktoś prztwarzał moje dane. Troche się domyślam że ten spam zaczął się po wyrażeniu zgód na kontakt Orange przez srodki komunikacji elekrronicznej. Zastanawiam się ile zgód mogę jeszcze odwołać by to nie przychodziło, bo już tego typu z 10 w miesiąc przyszło. W poniedziałek zapytam w salonie Orange też.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne to powiedz Maxowi, że w innej sprawie dzwonisz. Potem już Cię konsultant przełączy gdzie trzeba, bo to kwestia techniczna, a nie korzystania z tej usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne załóż sobie limit wydatków na usługi cyfrowe. Każde zlecenie ponad to co wiesz, będzie odrzucane z powodu przekroczenia limitu. Zapytaj o to na infolinii i ustal kwotę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam za duży ale jak nie zostanie zalatwione ustawie na 0