- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
Wydaje mi się, że to kosmiczna i fajna propozycja: http://bezlimitunakarte.pl/regulaminy/regulamin_uslugi_rozmowy_i_smsy_bez_limitu_do_wszystkich_oraz_...
36. Usługa obowiązuje do odwołania, a Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Usługi w każdym czasie bez podania przyczyny. W przypadku zakończenia świadczenia Usługi, Abonent który włączył Usługę jeszcze przed jej odwołaniem, może korzystać z Usługi do ostatniego dnia ważności Usługi.
Ale jak to będzie z tą propozycją? Czy prawa nabyte w tej kosmicznej ofercie kończyć się będą z chwilą zakończenia jej świadczenia? Bo w poprzednim regulaminie było tak:
"Z dniem 03.04.2018 Orange odwołuje regulaminy usług: „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz GB" oraz „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz GB dla przenoszących numer" z 31 lipca 2017r. ze zmianami z 14 grudnia 2017r. Odwołanie regulaminów nie narusza praw nabytych klientów, którzy skorzystali z promocji do dnia 03.04.2018 r."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
To znaczy że jak masz wersję cykliczną to korzystasz po staremu do czasu wyłączenia usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
@Piotrekk85@Katani1 Jak na głównego rozdzielacza przystało, rozdzieliłem 😉 Temat już jest Twój @wscieklaewka, teraz możesz już oznaczyć ten naj wpis będący rozwiązaniem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
@Rafał, Tobie przypisać rozdzielanie plew od ziarna w błędzie, który mi wyskoczył...rozdzielaczu ?
- « Poprzedni
- Następny »