Nie można wyświetlić tego widżeta.

Bez limitu na kartę

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

Bez limitu na kartę

Wydaje mi się, że to kosmiczna i fajna propozycja: http://bezlimitunakarte.pl/regulaminy/regulamin_uslugi_rozmowy_i_smsy_bez_limitu_do_wszystkich_oraz_...
36. Usługa obowiązuje do odwołania, a Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Usługi w każdym czasie bez podania przyczyny. W przypadku zakończenia świadczenia Usługi, Abonent który włączył Usługę jeszcze przed jej odwołaniem, może korzystać z Usługi do ostatniego dnia ważności Usługi.
Ale jak to będzie z tą propozycją? Czy prawa nabyte w tej kosmicznej ofercie kończyć się będą z chwilą zakończenia jej świadczenia? Bo w poprzednim regulaminie było tak:
"Z dniem 03.04.2018 Orange odwołuje regulaminy usług: „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz GB" oraz „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz GB dla przenoszących numer" z 31 lipca 2017r. ze zmianami z 14 grudnia 2017r. Odwołanie regulaminów nie narusza praw nabytych klientów, którzy skorzystali z promocji do dnia 03.04.2018 r."

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39178
  • 1392

Bez limitu na kartę

To znaczy że jak masz wersję cykliczną to korzystasz po staremu do czasu wyłączenia usługi.

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8196
  • 81

Bez limitu na kartę

@Piotrekk85@Katani1 Jak na głównego rozdzielacza przystało, rozdzieliłem 😉 Temat już jest Twój @wscieklaewka, teraz możesz już oznaczyć ten naj wpis będący rozwiązaniem 😉

Anonim

Nie dotyczy

Bez limitu na kartę

@Rafał, Tobie przypisać rozdzielanie plew od ziarna w błędzie, który mi wyskoczył...rozdzielaczu Emotikon: Mrugający?