- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, uprzejmie proszę o informacje, czy po anulowaniu usługi "Zawsze bez limitu" następuje wyzerowanie GB Internetu? Miałam ją przez dwa miesiące (aktywując ją również GB nie przepadły) i dzisiaj aktywowałam "Rozmowy i smsy bez limitu do wszystkich sieci + GB". Stan konta głównego pozostał bez zmian, wyzerowały się jedynie GB Internetu. Czy tak powinno być?
Bardzo proszę o jakiś komentarz.
Jutro będę dzwonić do pomocy Orange i chciałabym wiedzieć czy jest o co walczyć 🙂 z góry dziękuję. Chodzi tutaj o ok. 600 GB zbierane dosyć długo:(
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej @Cymbelina01
22. Wyłączenie Usługi oznacza, że:
a) przepadają środki GB zgromadzone w ramach Usługi (zadziała również ograniczenie prędkości
danych (tzw. lejek) chroniące Abonenta przed nieplanowanymi wydatkami);
b) wyłącza się możliwość wykonywania nielimitowanych połączeń głosowych na numery
komórkowe i stacjonarne, a także wysyłania nielimitowanej liczby SMS-ów i MMS-ów na numery
komórkowe;
c) środki pozostające na koncie głównym, które nie zostały wykorzystane do wydłużenia ważności
Usługi pozostają na koncie głównym i zostają przeniesione do taryfy Orange Free. Ważność
konta głównego na połączenia wychodzące zostanie ustawiona na 30 dni, a na połączenia
przychodzące na 180 dni
Wyłączenie Usługi w opisany powyżej sposób oznacza automatyczną migrację na taryfę Orange
Free na kartę.
Czyli wyłączenie usługi powoduje ze GB przepadną
Podsyłam linka do regulaminu taryfy Zawsze bez limitu pkt 22 regulaminu https://orange.binaries.pl/bw/20155/0/45822/f546fdbe-0e02-4aa2-939a-1d30ab48168d
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej @Cymbelina01
22. Wyłączenie Usługi oznacza, że:
a) przepadają środki GB zgromadzone w ramach Usługi (zadziała również ograniczenie prędkości
danych (tzw. lejek) chroniące Abonenta przed nieplanowanymi wydatkami);
b) wyłącza się możliwość wykonywania nielimitowanych połączeń głosowych na numery
komórkowe i stacjonarne, a także wysyłania nielimitowanej liczby SMS-ów i MMS-ów na numery
komórkowe;
c) środki pozostające na koncie głównym, które nie zostały wykorzystane do wydłużenia ważności
Usługi pozostają na koncie głównym i zostają przeniesione do taryfy Orange Free. Ważność
konta głównego na połączenia wychodzące zostanie ustawiona na 30 dni, a na połączenia
przychodzące na 180 dni
Wyłączenie Usługi w opisany powyżej sposób oznacza automatyczną migrację na taryfę Orange
Free na kartę.
Czyli wyłączenie usługi powoduje ze GB przepadną
Podsyłam linka do regulaminu taryfy Zawsze bez limitu pkt 22 regulaminu https://orange.binaries.pl/bw/20155/0/45822/f546fdbe-0e02-4aa2-939a-1d30ab48168d
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Anulowanie usługi Zawsze bez limitu a wyzerowanie GB
Zmieniłeś taryfę i GB przepadły, trzeba czytać regulamin, inaczej są takie skutki 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD właśnie przesłałem linka z regulaminem taryfy Zawsze bez limitu @Cymbelina01 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Nie uchroniłabym się od tego bo i tak chciałam aktywować ten pakiet. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)Zmieniłeś taryfę i GB przepadły, trzeba czytać regulamin, inaczej są takie skutki 😎
@IreneuszCDnapisał(-a)Zmieniłeś taryfę i GB przepadły, trzeba czytać regulamin, inaczej są takie skutki 😎
Dzięki za odpowiedź:) pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Cymbelina01Służymy pomocą. Pozdrawiamy 🙂