- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, zakładam ten wątek by poznać Wasze opinie na temat aktualnych ofert prepaid w Orange. Osobiście uważam że Orange troszkę "przyspało" i musi nadrobić zaległości. Czy podzielacie moje zdanie?? Może dzięki Naszym głosom Orange stworzy jakiś konkurencyjny pakiet w tym segmencie. Moi znajomi uciekają do "zielonych" bo za 25 zł mają prawdziwy no-limit. To mnie osobiście trochę zastanawia dlaczego Orange jeszcze nie obudził się z zimowego snu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Akurat ja nie będę obiektywny, bo ja osobiście sam korzystam z Orange Free na karte, bo potrzebuję BARDZO DUŻEJ ilości GB. A to znajdę w rozsądnej cenie tylko w OFnK. Doładowuję po 100 zł co 4 miesiące, dostaję 110 zł na konto główne, i mam 50 GB na rok (KONTO WAZNE ROK), a za 28 zł miesięcznie, oprócz rozmów i SMS-ów, jeszcze kilkanaście Gigabajtów, z każdym kolejnym miesiącem o 1 GB więcej 🙂
I szczerze mówiąc - lepszej oferty nie widzę 🙂
Orange ma dość elastyczną ofertę. Naprawdę jest duży wybór tego, co oczekujesz. Fakt, pod względem CENY pakietów nielimitowanych, odrobinę odstajemy, ale dostajemy więcej, i mamy większe możliwości 🙂
Nie każdy też no limit potrzebuje, a w Orange Free, można zakupić multipakiet, tj. 200 minut, 200 SMS-ów za 16 zł, dostając dodatkowo bonus. W sumie za 16 zł, są rozmowy, SMS-y i 5 GB (ładując we Free po 50 zł co 3 miesiące).
A oszczędzić można jeszcze więcej - a to Skarbonką, a to różnymi innymi promocjami, czy w końcu, nawet wybierająć się do kina (Środy z Orange) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ankieta - kto jest za zmianą oferty w prepaid w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 ale Nju obecnie też trochę odstaje od konkurencji. Uważam że Orange również musi walczyć o rynek prepaid - owszem nie jest to segment przyoszący duże zyski, ale....jest to parę milionów klientów jednak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Akurat ja nie będę obiektywny, bo ja osobiście sam korzystam z Orange Free na karte, bo potrzebuję BARDZO DUŻEJ ilości GB. A to znajdę w rozsądnej cenie tylko w OFnK. Doładowuję po 100 zł co 4 miesiące, dostaję 110 zł na konto główne, i mam 50 GB na rok (KONTO WAZNE ROK), a za 28 zł miesięcznie, oprócz rozmów i SMS-ów, jeszcze kilkanaście Gigabajtów, z każdym kolejnym miesiącem o 1 GB więcej 🙂
I szczerze mówiąc - lepszej oferty nie widzę 🙂
Orange ma dość elastyczną ofertę. Naprawdę jest duży wybór tego, co oczekujesz. Fakt, pod względem CENY pakietów nielimitowanych, odrobinę odstajemy, ale dostajemy więcej, i mamy większe możliwości 🙂
Nie każdy też no limit potrzebuje, a w Orange Free, można zakupić multipakiet, tj. 200 minut, 200 SMS-ów za 16 zł, dostając dodatkowo bonus. W sumie za 16 zł, są rozmowy, SMS-y i 5 GB (ładując we Free po 50 zł co 3 miesiące).
A oszczędzić można jeszcze więcej - a to Skarbonką, a to różnymi innymi promocjami, czy w końcu, nawet wybierająć się do kina (Środy z Orange) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja tam wolalbym żeby nic nie zmieniali i zacementowali ofertę za 28zł. Bardziej bym optował za udostępnieniem w prepaidzie takich usług jak połączenia oczekujące, przekierowanie połączeń, jednorazowe zastrzeganie numeru kodem #31#, połączenia konferencyjne czy wstrzymanie trwającej rozmowy. Play takie coś ma i się trochę zdziwiłem jak przeszedłem do Orange. Najbardziej brakuje połączeń oczekujących i przekierowań. 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »