- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysiadł mi prąd, a musiałem skorzystać z internetu.
Myślałem, że mam jeszcze wykuiony pakiet, bo internet zadział jakby nigdy nic, aż tu nagle - brak środków na koncie.
Data
9 marca 2017
Transfer
21.06 MB
Koszt
106,40 zł
Dlaczego aż tyle?
Co to ma znaczyć?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
Możesz próbować złożyć reklamacje, ale czy to coś da?? Opisz sytuację że byłeś przekonany że posiadasz pakiet, etc.......może jakąś część środków uda Ci się odzyskać. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
Wysłałem zapytanie do BOK i zwrócili pieniądze!
Co bardzo dobrze o nich świadczy, chociaż mogła by być jakaś blokada.
W ustawieniach konta nie znalazłem takiej opcji, że jeśli nie ma pakietu to nie ma internetu, ale za to znalazłem coś innego: pakiety cykliczne
z tego co piszą przy pakietach to po wyczerpaniu limitu nadal mozna korzystać z internetu do końca ważności pakietu, tylko z obniżoną prędkością
a jak rozumiem jeśli pakiet jest cykliczny to odnowi się sam więc nigdy nie będzie sytuacji, że jestem narażony na wysokie koszty
Ale UWAGA jest chyba haczyk - piszą o pakietach conajmniej 2 GB więc nie wysztarczy chyba ten za 5 zł
ktoś może potwierdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
xyzaz napisał(-a):Wysłałem zapytanie do BOK i zwrócili pieniądze!
Co bardzo dobrze o nich świadczy, chociaż mogła by być jakaś blokada.
W ustawieniach konta nie znalazłem takiej opcji, że jeśli nie ma pakietu to nie ma internetu, ale za to znalazłem coś innego: pakiety cykliczne
z tego co piszą przy pakietach to po wyczerpaniu limitu nadal mozna korzystać z internetu do końca ważności pakietu, tylko z obniżoną prędkością
a jak rozumiem jeśli pakiet jest cykliczny to odnowi się sam więc nigdy nie będzie sytuacji, że jestem narażony na wysokie koszty
Ale UWAGA jest chyba haczyk - piszą o pakietach conajmniej 2 GB więc nie wysztarczy chyba ten za 5 zł
ktoś może potwierdzić?
Tak, tzw. lejek jest w wiekszych pakietach. A z jakiej taryfy i usług korzystasz ? Może warto ją zmienić na Orange Free na Kartę, tam masz darmowe bonusy internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
Orange POP, już od kilkunastu lat. Jest najtaniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
xyzaz napisał(-a):Orange POP, już od kilkunastu lat. Jest najtaniej.
A jakieś usługi obniżające koszty masz włączone ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
Jest włączone coś takiego jak skarbonka, ale przede wszystkim wystarczy doładować raz na 3 miesiące za 50 zł i mam aktywny telefon, czyli wychodzi tylko niecałe 17 zł za miesiąc
i to mi wystarczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
xyzaz napisał(-a):Jest włączone coś takiego jak skarbonka, ale przede wszystkim wystarczy doładować raz na 3 miesiące za 50 zł i mam aktywny telefon, czyli wychodzi tylko niecałe 17 zł za miesiąc
i to mi wystarczy
NO to w OFnK masz takie same ceny rozmów i sms, MMS kosztuje tylko więcej - 40 gr. Ale po doładowaniu za 50 zł. masz 15 GB darmowego bonusu internetu. Konto po takim doładowaniu też ważne jest 3 m-ce. Możesz też skorzystać z opcji Konto Ważne Rok - wyślij sms START na nr 8002, nie będziesz musiał pilnować ważności konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21 MB za 106 zł?!
ok dzięki za podpowiedź, poczytam czy warto zmienić, bo chyba po zmianie wrócić już się nie da bo POP już nie jest w ofercie?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »