- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
telefonie stacjonarnym bez kabla livebox
Witam,
Czy istnieje szansa podłączenia telefonu stacjonarnego do Liveboxa bez potrzeby ciągnięcia kabla przez cały dom?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
telefon jest analogowy i chcę ogólnie poznać inne rozwiązania poza ciągnięciem kabla.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inne rozwiązania są dużo droższe (kilka stów) np telefon z kilkoma bazami i bezprzewodowymi słuchawkami. Migracja na voip i bramki voip bezprzewodowe, ew z wykorzystaniem instalacji elektrycznej (o ile są w jednej razie).
Ogólnie jeśli jesteś w stanie zapłacić, to da się prawie wszystko. Tylko pytanie co potrzebujesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mógłbyś rozwinąć wątek o tych gniazdkach za 30 zl? Bo nie mogę nic o nich znaleźć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Klimza To po prostu instalacja dodatkowego gniazda telefonicznego. Technik przyjeżdża i przybija kabel do ściany w miejsce, które chcesz.
Jeżeli telefon stacjonarny idzie z liveboxa to najprostrzym rozwiązaniem jest telefon stacjonarny bezprzewodowy z dwiema słuchawkami. Pierwszą się podłącza do liveboxa i jest przy liveboxie, a druga komunikuje się bezprzewodowo z pierwszą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie wystarczy po prostu jeden telefon z DECT, czyli baza + słuchawka? Bazę podłączasz do liveboxa (jeśli masz usługę z VOIP) lub do tego gniazdka w ścianie z którego korzysta także livebox (gdy usługa analogowa) a słuchawkę trzymasz gdzie chcesz. Ja tak mam i zasięg pozwala mi na rozmowy i w ogródku i na kominie 😉