- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MC8531 - problem z przerywaniem internetu. Soft nie jest przeznaczony dla Europy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MC8531 - problem z przerywaniem internetu. Soft nie jest przeznaczony dla Europy
Na znanym portalu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Somee nie ma co za bardzo kombinować. Skoro prędkości są ok tylko zrywa. Jeśli możesz wyłącz ipv6 wpisz DNS 8.8.8.8 oraz 1.1.1.1 i powinno być po problemie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Someenapisał(-a)Na znanym portalu
Pytaj sprzedawcy w takim razie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten router nie pozwala na zmianę DNS, ale widziałem kiedyś skrypty, może znajdę go jeszcze raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ZTE zwykle ustawia się DNS, tam gdzie się ustawia APN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak tam też sprawdzałem, nie da się zmieniłem tylko IPv4 ale to już dawno. Wróciłem z wakacji i narazie jest wszystko dobrze. Głównie korzystam sieci 6Ghz. Ale ten router u mnie nigdy nie miał problemu z wywalaniem WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ZTE nie ma takiej możliwości, przynajmniej nie we wszystkich oprogramowaniach. Jest chyba jakiś skrypt do tego ale moim zdaniem to nic nie da, zmiana DNS to nie jest panaceum na wszystko.
W moim Huawei właśnie przy zmianie profilu jest taka możliwość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zeusek Zwykle ustawia się DNSy własne tam, gdzie się ustawia profil WWAN / WAN. W ZTE MC889, trzeba kliknąć "DNS ręcznie" i dopiero wtedy się pokazuje ta opcja.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »