- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Wczoraj kupiłem
TP-LINK Archer A6
ale teraz oglądam i się zastanawiam czy nie oddać tego Archera A6 dopłacić 40 zł i wziąć
Router TP-LINK Archer AX1500
proszę doradzić 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero odpowiedziałem Ci w poprzednim temacie że jak masz możliwość wymiany to bierz tego ax1500 on właśnie ma wifi6 czyli najnowszy standard wifi ax , a ten który posiadasz jest w standardzie ac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero odpowiedziałem Ci w poprzednim temacie że jak masz możliwość wymiany to bierz tego ax1500 on właśnie ma wifi6 czyli najnowszy standard wifi ax , a ten który posiadasz jest w standardzie ac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TP-LINK Archer A6 czy Router TP-LINK Archer AX150
A to przepraszam musiałem to przeoczyć 🙂 to jade zaraz do sklepu oddam tego Archera i wezme ax1500 🙂
a faktycznie pisałeś o tym w tamtym temacie. Jest możliwosc usuniecia tego tematu? bo tylko zasmiecam forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero nic nie szkodzi, temat możesz pozostawić, być może komuś się przyda ta podpowiedź i można kontynuować temat dopisując posty o tych routerach. Oznacz tylko rozwiązanie i nich temat sobie funkcjonuje na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero zawsze jak jest możliwość finansowa, to lepiej zakupić lepszy najwcześniejsze router. Z czasem też konwersję więcej urządzeń na WiFi 6, więc nie będzie trzeba routera wymieniać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero poczytaj https://ithardware.pl/testyirecenzje/tp_link_archer_ax10_test_najtanszego_routera_wi_fi_6_ax-11464.h...
Ja mam taki i naprawdę nie narzekam. Mimo, że mam tylko 300Mb/sek to osiągał pełna prędkość, a w trybie oszukane go AP działa dobrze.
Warto kupić na wyrost lepszy, bo dłużej posłuży w rozwijających się wciąż technologiach. Zawsze warto brać z najwyższej półki technologicznej, bo teraz odbiorniki będą gonić nadajniki i FTTH z odbiorem prędkości...
Mam w domu konfigurację : FTTH 300, Archer C7, ten AX1500 i AP500 jako Access pointy..
Śmiga....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje za pomoc. Za godzinę jadę wymienić i kupię tego AX1500
Mam nadzieję że dam radę ustawić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero ustawienia nie powinny stanowić problemu, ale w razie pytań czy kłopotów pisz postaramy się pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero poradzisz sobie. W razie problemów pisz na NO. Skoro są osoby posiadające router który chcesz zakupić, to podejrzewam, że wsparcie otrzymasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aguero zauważyłem po tym drugim temacie że już po wymianie, a więc poradziłeś sobie z podłączeniem/instalacją i działa to super 👍
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »