Nie można wyświetlić tego widżeta.

Słaby zasięg wifi na Funboxie 3

ROZWIĄZANE

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 18
  • 67
  • 0

Na razie wypożyczyłem  sobie smartbox wi fi 6 i jak na razie działa bardzo dobrze pobieranie na poziomie 11.38 a  przesyłanie na poziomie 39.78 i co najważniejsze nie zrywa .Ale i tak przeprowadzę sobie kabel ethernet do siebie od routera . W poprzednim mieszkani nie miałem problemu z wi fi ,ale do nie dawna mieszkam w bloku gdzie sa grube sciany  i nie było tak duzo scieci wi fi w poblizu.

Dzieki za rade Pablo5

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7241
  • 29618
  • 234

Te liczby to w jakich są jednostkach: bitach czy bajtach? Z aplikacji testujacej (speedtest itp.) czy z przegladarki szybkosci pobierania plików?

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2535
  • 12037
  • 103

@Marcin411 Pytanie gdzie wstawiłeś SWB6. Jeżeli pracuje on w trybie wzmacniacza i umieściłeś go w swoim pokoju, gdzie sygnał jest bardzo słaby, to rozważ przeniesienie go do korytarza pomiędzy pokojami.

• 18
  • 67
  • 0

Do swojego pokoju ponieważ u brata gdzie jest router wi fi działa bez zarzutu , to samo w pokoju u rodziców tez działa  bez zarzutu tylko po mojej stronie  był słaby sygnał bądź zrywało na chwile sygnał 

• 18
  • 67
  • 0

Mbps megabity na sekunde robiłem to na przegladarce https://www.speedtest.net/pl

Teraz zrobiłem speedtest na aplikacji na lapku 23.4 Mbps pobieranie    40.0 Mbps

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2785
  • 11550
  • 116

@Marcin411  cieszę się, że udało się rozwiązać problem ze słabym zasięgiem wi-fi 🤗

Jesteśmy tutaj aby pomagać 🙂

Polecamy się na przyszłość 😎

Pozdrawiam 🙂