- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam!
W jakiej zakładce w ustawieniach modemu światłowodowego FunBox 6 mogę znaleźć rozgałęzianie pasm 2,4 oraz 5Ghz?
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@niestabilny44 w menu konfiguracyjnym zakładka Wi-Fi => Ustawienia Wi-Fi => Wspólna konfiguracja Wi-Fi dla 2,4 GHz i 5 GHz => nie i gotowe, obrazowo to wygląda tak w najnowszej wersji softu:
PS.
@Pablo5 podlinkowany przez Ciebie filmik dotyczy ustawień wifi dla starego softu FB 6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozdzielanie pasma Wi-Fi po aktualizacji interfejsu w Funboxie 6
Cześć @niestabilny44
Musisz wejsć na stronę 192.168.1.1 i zalogować się do Funboxa 6. Następnie wejść w opcje, moje WIFI i po lewej stronie masz zakładkę zaawansowane ustawienia WIFI klikasz w nią i następnie musisz zaznaczyć nie przy wspólnej konfiguracji WIFI pasm 2.4 GHz i 5 GHz
Przesyłam Ci linka do filmiku Orange na temat 💡ORANGE EKSPERT - 👉 Jak wyłączyć standard Wi-Fi 6 w Funbox 6 - PJM https://www.youtube.com/watch?v=CTMdjqCRyic
Może ten link okaże Ci się przydatny
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@niestabilny44 w menu konfiguracyjnym zakładka Wi-Fi => Ustawienia Wi-Fi => Wspólna konfiguracja Wi-Fi dla 2,4 GHz i 5 GHz => nie i gotowe, obrazowo to wygląda tak w najnowszej wersji softu:
PS.
@Pablo5 podlinkowany przez Ciebie filmik dotyczy ustawień wifi dla starego softu FB 6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok dzięki @slav72 za poprawienie. Podałem te ustawienia i linka według mojej obecnej wersji firmware w Funboxie 6 czyli 02.05.05.17_20.04.16. Wiem że nowszy firmware idzie partami i może za niedługo u mnie się pojawić 😉
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@niestabilny44 jak tam, znalezione i rozdzielone?...🤔