- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem tplink w8901g
Witam router tplink 8901g nie synchronizuje sie ,brak ADSL ,wszelkie proby ustawien ,resetowanie itp.nie daja rezultatu mam 2 egzemplarze na obydwu problem ,usluga neostrada do 80Mbit/s ,dlaczego ten router sie nie synchronizuje,ostatnio chodzila na nim netia,moze ktos pomoze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rokob33 napisał(-a):Witam router tplink 8901g nie synchronizuje sie ,brak ADSL ,wszelkie proby ustawien ,resetowanie itp.nie daja rezultatu mam 2 egzemplarze na obydwu problem ,usluga neostrada do 80Mbit/s ,dlaczego ten router sie nie synchronizuje,ostatnio chodzila na nim netia,moze ktos pomoze
@rokob33 Ty masz router nie do uslugi VDSL tylko ADSL wiec nie bedzie dziala tp-link
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hm no to sie wyjasnilo nie wiedzialem ,że ma byc VDSL ,do tej pory miałem netie i byłem przekonany,źe neostrada teź na nim pojdzie, a mozesz mi wytlumaczyc roznice miedzy adsl a vdsl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rokob33 napisał(-a):hm no to sie wyjasnilo nie wiedzialem ,że ma byc VDSL ,do tej pory miałem netie i byłem przekonany,źe neostrada teź na nim pojdzie, a mozesz mi wytlumaczyc roznice miedzy adsl a vdsl?
@rokob33 Masz od-adsl-do-vdsl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś