- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po wymianie Funbox 6 na 7 prędkość internetu po wi-fi spadła o połowę
W salonie super obsługa wymienili beż problemu na nowy tylko o światłowód się doczepili że muszę oddać więc dałem im z nowego i tyle. Nowy zaczęła szybciej działać ale nie jest demonem wydajności. Liczę że orange się zreflektuje i zacznie dawać fb 10 albo wprowadzi coś sensownego na rynek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za odpowiedź też spróbuję wymienić a jak nie to na szczęście mam jeszcze czas na wypowiedzenie umowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja wymieniłem FB7 na FB7 i problem jest ten sam... więc coś nie tak z tym funbadziewiem jest. Myślę poważnie nad własnym sprzętem z wkładką SFP+. Koszt dość duży, ale bynajmniej chyba będzie stabilniej....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pacioreknapisał(-a)Ja wymieniłem FB7 na FB7 i problem jest ten sam... więc coś nie tak z tym funbadziewiem jest. Myślę poważnie nad własnym sprzętem z wkładką SFP+. Koszt dość duży, ale bynajmniej chyba będzie stabilniej....
Własny sprzęt ok, ale wkładki Orange ci nie autoryzuje, musi być ONT od Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zainstalowałem FB7 w piątek. Żadnych problemów. Temperatura OK (jest w szafce RTV, ma sporo miejsca na wentylację). Poniżej screenshot z wyniku pomiaru prędkości wifi na telefonie.
- « Poprzedni
- Następny »