- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Wreszcie jest w Polsce router na który niektórzy czekali, jest to sprzęt bardzo uniwersalny i spełni oczekiwanie wielu odbiorców.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Jak ktoś jest zainteresowany internetem 5g jako głównym, to ciekawe rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@Zeusek zgadzam się z Tobą. Dopiero od niedawna mam światłowód, więc problem z dostępu do dobrego internetu niestety znam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@Zeusek Sprzęt fajny i mi by bardzo pasował, bo korzystam tylko z internetu mobilnego. Ale tyle to bym nie dał. A tym bardziej że mój mc888 jest niezwykle stabilny, ani się sam nie restartuje, ani nie łapie żadnych czkawek, żeby potrzebował restartu. Gdyby nie to że od czasu do czasu przekładam karty, to żadnych restartów by nie było
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Mój MC888 też jest bardzo stabilny, pomimo tego to chętnie bym go przetestował (uwielbiam takie nowinki techniczne).
Ciekawe jak będzie z agregacją 5G3600 + 5G700 na tym sprzęcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Nigdy nie kupuję drogiego nowego sprzętu. Nawet MC888 kupiłem, gdy cena spadła poniżej 700zł. Do internetu przy aktualnych promocjach wystarczy zmieniać nowe startówki za 5 zł co 3 miesiące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@andrzej1441 słusznie..zależy kto do czego używa...no i jaki ma budżet na wydanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Są zapaleńcy, którzy zapłacą i taką cenę, aby mieć jak najnowszy sprzęt. Też jestem ciekawy działania 5G 700 MHz i 3500 MHz.
Na co zwróciłem uwagę, że w razie potrzeby jest możliwość podłączenia anten zewnętrznych. Może nie będzie to samo co ZTE MC889, jednak alternatywa jest.
- « Poprzedni
- Następny »