- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem dlaczego twórcy aplikacji Mój FunBox robią poprawki wersji, a zapominają, że mają problem nadal z Nasze zobowiązania-Pomoc Orange, gdzie ten ich widoczny adres mailowy wciąż wraca jak bumerang. Czy jest ktoś z ich zespołu, co czyta te niewydarzone bzdury? Może w końcu ktoś się obudzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FunBox i jej funkcje
No niestety, już było też wspominane dużo wcześniej o takim problemie z np. mojorange@orange.com który jest podany w sklepie Google Play. Pamiętam że też o tym wspominał @ketrasaArtur. Za bardzo nie wiadomo gdzie bezpośrednio "uderzyć" ze zgłoszeniem problemu czy propozycji funkcjonalności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FunBox i jej funkcje
@tolek , sęk w tym, że jak co, to każą walić jak w dym na forum, ale żeby się tym kto przejmował? Nawet zahaczyłem jakoś parę dni temu o zwrotną opinię, ale w języku francuskim? No, nie kumam kumania, chociaż lubię żabi rechot na stawach w maju😊 Chcesz pomóc i nie jesteś w stanie, bo jak zobaczyłem fajny gadżet wielkości smartfona do tłumaczenia nawet obrazów za ponad 1800 zł, to za drogi interes dla emeryta takiego, jak ja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może pomoże zgłoszony pomysł:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj