Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieaktywny kontaktowy adres mailowy w aplikacji Funbox

ROZWIĄZANE
Highlighted
bronzub
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
Solved!

Wiadomość zawiera obraz

Nie wiem dlaczego twórcy aplikacji Mój FunBox robią poprawki wersji, a zapominają, że mają problem nadal z Nasze zobowiązania-Pomoc Orange, gdzie ten ich widoczny adres mailowy wciąż wraca jak bumerang. Czy jest ktoś z ich zespołu, co czyta te niewydarzone bzdury? Może w końcu ktoś się obudzi?Zrzut ekranu 2025-05-26 135743.png

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy
4 ODPOW. 4
tolek
Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny

FunBox i jej funkcje

Wiadomość zawiera hiperłącze

No niestety, już było też wspominane dużo wcześniej o takim problemie z np. mojorange@orange.com który jest podany w sklepie Google Play. Pamiętam że też o tym wspominał @ketrasaArtur. Za bardzo nie wiadomo gdzie bezpośrednio "uderzyć" ze zgłoszeniem problemu czy propozycji funkcjonalności.  

bronzub

FunBox i jej funkcje

@tolek , sęk w tym, że jak co, to każą walić jak w dym na forum, ale żeby się tym kto przejmował? Nawet zahaczyłem jakoś parę dni temu o zwrotną opinię, ale w języku francuskim? No, nie kumam kumania, chociaż lubię żabi rechot na stawach w maju Chcesz pomóc i nie jesteś w stanie, bo jak zobaczyłem fajny gadżet wielkości smartfona do tłumaczenia nawet obrazów za ponad 1800 zł, to za drogi interes dla emeryta takiego, jak ja.

Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy
Solution

bronzub

@Glutnapisał(-a)

Może pomoże zgłoszony pomysł:

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Usuni%C4%99cie-nie-istniej%C4%85cych-adres%C3%B3w-e-mail-z-ap...

@Glut , podpisałem się pod pomysłem  Liczę na szerszy odzew Społeczności NO zainteresowanej tym tematem.