- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę się połączyć z serwerami Ubisoftu do gry Heroes 7 - jak skonfigurować flyboxa
@demoxik wpisz może tak:
Nazwa - 443
Port WAN - 443
Adres IP LAN - 192.168.1.20
Port LAN - 443
Protokół - TCP
Stan sieci - zakładam, że otwarte
Opcje - tu nie mam pojęcia jaki możesz mieć wybór. Może zostawić puste, chyba, że jakaś sensowna lista się wyświetli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę się połączyć z serwerami Ubisoftu do gry Heroes 7 - jak skonfigurować flyboxa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zmieniasz ustawienia to klik zastosuj i restart routera by się przydał 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@demoxik bo tu można włączyć pojedynczy port lub zakres od do.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur niestety nadal nie mogę się połączyć z serwerem, wsparcie UPnP nieaktywne nadal pokazuje w grze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@demoxik odszukaj jeszcze zapora, zapora ogniowa, fire wall itp. Sprawdź ustawienia poziomu zabezpieczeń. Ustaw na niższy niż masz obecnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur sprawdzałęm nic tam nie znalazłem takiego co możnaby poustawiać, tam jest zaznaczone wszystko na zaufane
- « Poprzedni
- Następny »