Nie można wyświetlić tego widżeta.

Najbardziej efektywna konfiguracja WIFI dla Funbox 10

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7089
  • 29047
  • 230

Według tego ekranu to nic w twojej sieci nie korzysta z protokołu 802.11be. Ale pokręcone.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 38
  • 0

Tylko mam iPhone 16 Pro który posiada Wifi7 moduł... ale też nie przełącza się na Wifi 7... hehe 🙂 chyba go nie ma a jest to po prostu 6ghz. Tzn ja sie nie znam i kurde nie wiem jak to Wifi ogarnąć sensownie w domu aby dobrze, stabilnie i szybko działalo.

• 7089
  • 29047
  • 230

Dostałeś już jedyną słuszną radę. Zostaw to w spokoju i niech działa. Jeśli coś będzie źle działało, to wtedy zgłoś na infolinii jako reklamację.
Śledź forum, jeśli będzie AMA o FB10 to nie omieszkaj ekspertów pogrilować.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 38
  • 0

a dziś coś się stał z routerem... aktualnie nie działa Wifi 6GHz kompletnie oraz po Wifi7 też... test prędkości połączenia spadł do 6,5 gbs z 7,5gbs według pomiaru wewnętrznie przez Orange po przez zalogowanie do routera.

Aktualnie czekam na konsultanta na chacie 🙂 ponieważ wykryło jakieś uszkodzenie, dziwne 🙂 Router mam od wtorku 🙂

• 7089
  • 29047
  • 230

Pewnie oszczędza energię. Ruter uznał że jednak nie potrzebujesz takich prędkości, nie używasz ich, i lepiej będzie zaoszczędzić trochę energii na ciężkie czasy. I wyłączył. Nie poradzisz.