- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadciąga... Funbox 10...???
Jeśli to ten, to rzeczywiście petarda. Szkoda, że nie ma wyświetlacza OLED a tylko przyciski z lampkami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ptr1 tak, tak, to ten... na 99,9% 😁😉, co racja to racja z tym wyświetlaczem (u nich już przy szóstce i siódemce jest zastosowany, a u nas przy dziesiątce "nima" ☹️).
Edyta:
Niby Funbox 10 a zasilacz sieciowy od Livebox'a 6 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tak będzie płacz, że jest tylko jeden port 10Gb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieważne, że jeden, ważne żeby miał opcję bycia wyjściem z ONT pomijającym resztę. @sebaswiderski , co Ty na to?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oo mam taki sam 🙂
Ps. A niby po co ten wyświetlacz? Moją główną potrzebą jest - podłączam i zapominam, że mam coś takiego. Nie pamiętam, kiedy ostatnio restartowałem router, bo coś nie działało etc.
@Samotnick i pewnie jeszcze parę innych rzeczy. No nie dogodzisz, idę po popcorn 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sebaswiderskinapisał(-a)Oo mam taki sam 🙂
Taa, chyba w firmie... bo raczej nie prywatnie...😁
Ps. A niby po co ten wyświetlacz?
Można by rzec, po co przyciski...😉
Moją główną potrzebą jest - podłączam i zapominam, że mam coś takiego. Nie pamiętam, kiedy ostatnio restartowałem router, bo coś nie działało etc.
Ja też nigdy nie restartowałem/resetowałem mojego, ale co to ma do rzeczy z tym wątkiem...🤔
Edyta:
Gdyby ktoś się zastanawiał to to na niebiesko i kursywą jest moje 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieje że pojawi się z ofertą na święta 🙂 i oby więcej niespodzianek pozytywnych od firmy wyskoczyło z worka prezentów dla subskrybentów pomarańczowych usług bo jak mówi oferta liczy się Orange Love wiem bo sam pokochałem ten szeroki wachlarz jak tylko zobaczyłem zawartość usług mówiąc krótko dobra oferta i cena
Ja Już wiem teraz ty się przekonaj 🙂
TEN POST NIE SŁUŻY REKLAMIE TYLKO TO JEST MOJA PRYWATNA OPINIA I KAŻDY MOŻE MIEĆ INNE ZDANIE ALE MOJE JEST TAKIE JAK WYŻEJ NAPISAŁEM JAK DOTĄD FIRMA NIE ZAWIODŁA MNIE JAKO USŁUGODAWCA USŁUG DLA MNIE ŚWIADCZONYCH W MOIM DOMU I JAKO OSOBA NA WÓZKU INWALIDZKIM OD URODZENIA DZIĘKI TEMU ŻE MAM DO NICH DOSTĘP JESTEM TROCHĘ BARDZIEJ SAMODZIELNY W CODZIENNYM ŻYCIU JEST MI ŁATWIEJ
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72raczej nie w firmie. Kompletnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi i żadnych argumentów po co wyświetlacz tylko kontra - po co przyciski.
pozdro 600
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sebaswiderski chyba nie zauważyłeś emotek przy każdym moim wpisie...🤔 (poza trzecim)
Również pozdrawiam.