Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nadciąga... Funbox 10...???

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 629
  • 2695
  • 5

Zastanawiam się kiedy funbox 10 nadciągnie na tyle żeby był oferowany za 0 lub 5zł do światłowodu 600mb/1GB i czemu orange nie robi czasowych promocji dla stałych klientów np "tylko w tym tygodniu 6 miesięcy za 0+ funbox 10 za 0/5zł  albo z brakiem opłat "za domek" lub za internet na sieci innego operatora, dodatkowych opłat mają tyle że naprawdę jest w czym wybierać a byłaby to dodatkowa motywacja do odwiedzania aplikacji Mój Orange

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1908
  • 8362
  • 71

@_Artek_napisał(-a)

Zastanawiam się kiedy funbox 10 nadciągnie na tyle żeby był oferowany za 0 lub 5zł do światłowodu 600mb/1GB i czemu orange nie robi czasowych promocji dla stałych klientów np "tylko w tym tygodniu 6 miesięcy za 0+ funbox 10 za 0/5zł  albo z brakiem opłat "za domek" lub za internet na sieci innego operatora, dodatkowych opłat mają tyle że naprawdę jest w czym wybierać a byłaby to dodatkowa motywacja do odwiedzania aplikacji Mój Orange

Myślę że jeśli jest wystarczający popyt to nie trzeba robić promocji aby ten popyt podrkęcić. 

@toleknapisał(-a)

@the_woocashnapisał(-a)

Znając Orange, to obecnym klientom nie pozwolą wymienić routera na nowy, nawet za opłatą. Stawiam że na początku będzie to tylko opcja dla nowych umów/przedłużeń.

Początkowo może po prostu chodzić o kwestię podaż vs popyt.