- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadciąga... Funbox 10...???
Zastanawiam się kiedy funbox 10 nadciągnie na tyle żeby był oferowany za 0 lub 5zł do światłowodu 600mb/1GB i czemu orange nie robi czasowych promocji dla stałych klientów np "tylko w tym tygodniu 6 miesięcy za 0+ funbox 10 za 0/5zł albo z brakiem opłat "za domek" lub za internet na sieci innego operatora, dodatkowych opłat mają tyle że naprawdę jest w czym wybierać a byłaby to dodatkowa motywacja do odwiedzania aplikacji Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadciąga... Funbox 10...???
@_Artek_napisał(-a)Zastanawiam się kiedy funbox 10 nadciągnie na tyle żeby był oferowany za 0 lub 5zł do światłowodu 600mb/1GB i czemu orange nie robi czasowych promocji dla stałych klientów np "tylko w tym tygodniu 6 miesięcy za 0+ funbox 10 za 0/5zł albo z brakiem opłat "za domek" lub za internet na sieci innego operatora, dodatkowych opłat mają tyle że naprawdę jest w czym wybierać a byłaby to dodatkowa motywacja do odwiedzania aplikacji Mój Orange
Myślę że jeśli jest wystarczający popyt to nie trzeba robić promocji aby ten popyt podrkęcić.
@toleknapisał(-a)
@the_woocashnapisał(-a)Znając Orange, to obecnym klientom nie pozwolą wymienić routera na nowy, nawet za opłatą. Stawiam że na początku będzie to tylko opcja dla nowych umów/przedłużeń.
Początkowo może po prostu chodzić o kwestię podaż vs popyt.
- « Poprzedni
- Następny »