- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż na ścianie Funboxa 6
@agat13 teraz będzie lepszy zasięg, bo FunBox6 nie wcisną do szafki w głąb, tak to widziałam i niektórych, narzekali przy tym na kiepskie wi-fi FunBox 2.0 i 3.0.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim właśnie to miałem na myśli
..teraz będą pchać za telewizor, który ma ekranowany folią aluminiową panel LCD...i za szafki RTV 😁
Pamiętasz ile to było awantur z FB1??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13niby tak, ale mam specjalne miejsce i powiesiłbym router na ścianie, a tak pozostaje dorabianie półek albo inne kombinacje. Będę musiał powalczyć o ONT jednak i coś swojego postawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 co racja to racja, a potem płacz i zgrzytanie zębów na forum jakie to wifi słabe. Osobiście FB 3.0 miałem położonego na widoku na szafce i mi nie przeszkadzał (no może trochę diody biły po oczach) teraz jego miejsce zajął FB 6 (tu już rozwiązali problem diod, są delikatne o czym pisałem już na NO) i nawet niezle wygląda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@chlopaki skoro producent dostosował obudowę do ustawienia pionowego to nie przez złośliwość, a z powodów technicznych. Skoro ktoś chce położyć AP sufitowego na podłodze pod szafą i marudzi później na temat zasięgu i zrywania połączenia jak przebiegnie dziecko, jego sprawa. Ja się stosuje i wtedy mogę pomarudzić, bo spełniam wymogi. Nie dziwię się jednak, bo faktycznie do pionowo ustawionego sprzetu będą dochodzić kable eth i wiem z doświadczenia, że jak będą sztywne, to stabilnie nie ustoi.. powtórzę: coś za coś
P.S. jak się ktoś uprze, aby powiesić, to powiesi...😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 zapewniam że ustoi, mam 3 kabelki eth wpięte (co prawda dość miękkie) i jeszcze kabel usb do dysku i jest stabilnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 Zobacz jak praktyka pomaga w ocenie sytuacji..ja też chcę FB6 !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taką zawieszkę zrobiłem żonie w kawiarni 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@litkeadam no, wifi raz lepsze na sali, raz w magazynie, żeby tylko krew...yyy podzespoły mu do głowy nie uderzyły jak tak wisi do góry nogami 😂 😉
PS.
Mema z tym tworem któryś z gości jeszcze nie wrzucił do neta? 😁
Edyta:
Mam nadzieję że się nie obrazisz za ten wpis.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 czas pokaże, bo dziś to zawiesiłem. Zasięg raczej stabilny będzie 🙂 gdyby ode mnie to zależało, to raczej bym to umieścił na ścianie, ale takie wymogi estetyczne 🙂
ja się nie obrażam, na szczęście mam dystans do swoich wytworów.
Swoją drogą, te „skrzydełka”, to taka antyreklama projektantów wiadomej firmy. Rozumiem, co przyświecało autorom, ale brak demontażu „skrzydełek”, z punktu widzenia użytkowników, nie do obrony.