- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miało być tak pięknie a jest rozpacz...
A ten komin właśnie na którym jest niby 5G 3600?
Zresztą ja o 5G nawet nie marzę..
- Ja chce żeby wróciło ta prędkość że screen, znalazłem w historii apki speed test łączonej przez LTE w telefonie.
Od sierpnia musiało wydarzyć się coś dziwnego.. I mam wrażenie że to gdzieś na przełomie października listopada.. Szkoda ze wtedy nie robiłem testów..
Siedzę teraz w pokoiku synka tam gdzie te okna że zdjęcia i w telefonie takie powiadomienie wyskoczyło z apki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten nadajnik na kominie, widać że ma tylko radiolinie (ta mała okrągła antena) czyli Internet jest dosyłany z innego nadajnika. Dodatkowo widać z drugiej strony taką antenę i wysyłają na kolejny nadajnik. Póki nie podłączą światłowodu to będą się dziać różne dziwne rzeczy.
Anteny 5G3600 nie widzę, powinna być taka o połowę mniejsza od tych co są, bardziej kwadratowa...ta mała kwadratowa jest dziwna...może to 5G3600 ale trochę za mała. Ten nadajnik wyleciał z pozwoleń...może nadajnik likwidują i będzie Zachodnia 133 bo tam jest T-Mobile a Orange z nimi mają współpracę albo na Nadodrzańskie 1, 822/12.
Edit: Spróbuj złapać sygnał z Nadodrzańskie 1, 822/12., masz go blisko i nie wiem dlaczego łapie sygnał z innego nadajnika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A to zależy gdzie w mieszkaniu aktualnie jestem, ale tutaj gdzie stoję teraz z telefonem i pisze ta wiadomość, będzie stał (od początku tu jest) docelowo router i w telefonie 5G Full Zasięg 😀 czekam aż to się ułoży bo chyba będzie dobrze 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę że Orange modernizuje nadajnik na Słoneczna 15, dokłada 5G3600. Pomiary PEM są planowane za kilka dni, pomiary są wymagane prawem przed modernizacją nadajnika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem dać znać odnośnie ustawień routera.
Typ sieci itp mam na auto. Zaznaczone mam wszystkie pasma LTE i tylko jedno Pasmo 78 na 5G.
Jestem na granicy zasięgu, ale te 400Mbps wyciąga.
- « Poprzedni
- Następny »