- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja drugiego dekodera w usłudze multiroom na Mikrotiku
Rozumiem Cię doskonale.
Pewnie nie mieszkasz w bloku tylko w domu,lub gdzieś daleko za miastem 😉
Stąd nie masz wyboru.:(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W bloku i w mieście, tylko na łączu SI i podałem cene bez modemu i dzierzawe lacza
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W bloku i w mieście, tylko na łączu SI i podałem cene bez modemu i dzierzawe lacza
Mieszkam w domu jednorodzinnym ale to akurat nie miało znaczenia w moim przypadku, znaczenie miał fakt, że lata temu walczyłem o VDSLa i wywalczyłem zarąbiste jak na tamte czasy 40 Mbps, ale lata mijały i zarąbiste 40 Mbps kiedyś dzisiaj to już budziło politowanie, efekt mojej walki był taki, że nie kwalifikowałem się do likwidacji białych plam bo odpowiednia ustawa mówiła, że biała plama to całkowity brak internetu lub internet poniżej 30 Mbps jak dobrze pamiętam, finał historii jest taki, że znajomi 2 domy dalej dostali światłowód po POPC a ja nie, wszystko dlatego, że gdy ja walczyłem o śmiesznego VDSLa oni siedzieli cicho mając neostradę 20 Mbit a ja już się nie kwalifikowałem bo mam net 40 Mbps.
Tyle dygresji - a wracając do tematu, radość z TV od orange nie trwała długo 😉 okazuje się, że owszem można dobrać Extra TV, i to co napisałem wcześniej o dekoderach, multiroomach itd. to prawda, tyle, że w tej ofercie to nie jest IPTV po multicascie, to jest aplikacja streamingowa i nawet jeśli weznę dekoder to i tak nie dadzą 4K multi są jakieś inne - zakładam, że 4K stream więc opóźnienia są okrutne... uruchomiłem testowo ten pakiet start na TV z androidem i na drugim TV ten sam kanał z satelity canal+ - opóźnienie myślę, że wynosiło co najmniej 30 - 60s
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »