- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starałem się znaleźć odpowiedź na to pytanie i “podobno nie można” - podobno, bo najpierw uzyskałem na infolinii numer zgłoszenia, a następnie po wybraniu się do salonu Orange uzyskałem informacje, że “tylko dla nowych klientów”. Jest mi przykro, bo sądziłem, że Orange także zależy na zadowoleniu istniejącego klienta, który dzięki przejściu z FunBox3 na FunBox6 może uprościć infrastrukturę domową (upraszczając temat - mocniejsze Wi-Fi).
I pytanie: czy ktoś jednak zna odpowiedź na pytanie zadane w temacie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MMariuszM możesz wymienić FB 3.0 na FB 6 w dwóch przypadkach jeżeli przedłużasz umowę i podnosisz prędkość lub gdy w trakcje trwania umowy podnosisz prędkość łącza. Obydwa przypadki tyczą się prędkości 600 Mb i 1 Gb.
Edit.
np. z 300 Mb na 600Mb lub z 600 Mb na 1 Gb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MMariuszM możesz wymienić FB 3.0 na FB 6 w dwóch przypadkach jeżeli przedłużasz umowę i podnosisz prędkość lub gdy w trakcje trwania umowy podnosisz prędkość łącza. Obydwa przypadki tyczą się prędkości 600 Mb i 1 Gb.
Edit.
np. z 300 Mb na 600Mb lub z 600 Mb na 1 Gb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wymienić Funbox3 na Funbox6 dla istniejącego klienta Orange?
@MMariuszM będzie za jakiś czas, opcja płatnej wymiany FunBox 3.0 na FunBox 6, wtedy każdy chętny, będzie mógł wymianę zrobić 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak napisał @slav72 aneksuj umowę do wyższej prędkości, a dostaniesz z automatu Funbox 6, zazwyczaj różnica w abonamencie to 10 zł mc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzieki za odpowiedz - niestety mam już 1Gb ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MMariuszM niestety w Twoim przypadku pozostaje czekać do możliwości przedłużenia umowy lub na wdrożenie opcji płatnej wymiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wspomniał @Anonim , będzie możliwość wymiany dla wszystkich chętnych,ale nie ma podanej daty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72, @Anonim , @Arti_Kn_Pl i @Ron - dziekuję za wskazówki i odpowiedzi. Cierpliwość moim sprzymierzeńcem ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MMariuszM staramy się udzielać trafnych odpowiedzi i pomagać w miarę możliwości i wiedzy. Tak jak napisałeś pozostaje cierpliwie czekać, być może w nie długim czasie uda Ci się załatwić sprawę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobry wieczór
A mi się udało wymienić funboxa 3.0 na funboxa 6. Mimo że umowę podpisywałem w maju zeszłego roku i nie mam możliwości technicznych by zmienić szybkość z 600 na 1 GB. To po drugiej stronie od Orange był konkretny doradca i po rozmowie z nim dzisiaj właśnie kurier przywiózł mi nowego funboxa. Nadmienię że mam pełny pakiet tv. Także jest wszystko do załatwienia. Pozdrawiam
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »