- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet od ponad miesiąca stał się bardzo wolny i niestabilny oraz posiadam wysoku ping ....
Witam od ponad misiąca mój internet stacjonarny stał się bardzo wolny oraz jeszcze bardziej niestabliny nie wspominając już o wysokim pingu ... Router to F@ST2704, proszę o pomoc
Dodam jeszcze internet "chodzi" normalnie po ok. 22 tak do 8-9 rano
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet od ponad miesiąca stał się bardzo wolny i niestabilny oraz posiadam wysoku ping ....
Czasem pomaga wyczyszczenie historii przeglądanych stron w przeglądarkach, jeśli to nie pomoże to można spróbować zrobić reset ustawień modemu, a jeśłi w/w zabiegi nie pomogą to proponuje kontakt z BOK. Jeszcze jedno pytanie - łączysz się po wifi czy po kablu?? Drugie pytanie - gdzie mieszkasz - domek, czy duże osiedle??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Łącze się RJ45, mieszkam na wsi (wydaje mi się że nie jest zadupiem bo leży na głównej 😛 ), restart robiłem już kilkakrotnie i zmieniałem DNS-y na tp ale to również nie pomogło
PS: Więc będe musiał się skontaktować z nimi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pablo kontakt z BOK? Niezbyt skuteczne rozwiązanie. Reklamacja zresztą też nie. 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czemu nie kontakt z BOK jeśli wszystkie możliwe "zabiegi" nie pomagają??? Niech w systemie sprawdzą o co comone?? Ja innej możliwości pomocy już nie widzę 🙂 😜