23-08-2016
17:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-08-2016
17:48
Internet Tu i Tam modem mobilny
Witam , zamówiłem neostradę W opcjI "Internet Tu i TAM", dostałem router mobilny HUAWEY e5573 , niby 5 gb za darmo. Fajnie...tylko jak mam z niego korzystać skoro nie dostałem karty SIM ? Czy karta SIM powinna być w zestawie ? Wysyłanie routera bez karty wydaje mie sie dziwnym pomyślem, bo do czego dostałem te 5 gb transferu ?
Etykiety:
3 ODPOW. 3
23-08-2016
18:27
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-08-2016
18:27
Podpisywanie umowy na internet tu i tam jest 3 etapowa:
- umowa na część stacjonarną
- karta sim+umowa na część mobilną
- wysyłka tabletu i routera mobilnego.
Widocznie ktoś zapomniał o kroku drugim. Niestety na forum tego nie sprawdzimy, więc proponuję zarejestrowania zgłoszenia na Mój Orange lub kontakt z infolinią pod nr 510100100.
- umowa na część stacjonarną
- karta sim+umowa na część mobilną
- wysyłka tabletu i routera mobilnego.
Widocznie ktoś zapomniał o kroku drugim. Niestety na forum tego nie sprawdzimy, więc proponuję zarejestrowania zgłoszenia na Mój Orange lub kontakt z infolinią pod nr 510100100.
23-08-2016
19:04
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-08-2016
19:04
@Hipcio tylko reklamacja do BOK Ci pomoże, chyba że dostałes ów bonus 5 GB na swój numer komórkowy w Orange?? Ale....zadzwoń do BOK wtedy wszystko sprawdzą i jak coś to wyślą Ci nową kartę sim. Być może to jakiś błąd ludzki przy pakowaniu przesyłki.
23-08-2016
19:36
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-08-2016
19:36
Tu nie kwestia samej karty sim (tą można uzyskać w salonie jako duplikat).
Podejrzewam, że nie została umowa na internet mobilny w ofercie i stąd brak karty sim.
Podejrzewam, że nie została umowa na internet mobilny w ofercie i stąd brak karty sim.