- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informację na temat Routera (TP-LINK TL-M4320) Oraz Potrzebna informacja na temat adresu IP
Słyszałem , że za pomocą zwykłego programu VPN może pomóc, ale za pomocą Orange uzyskać VPN, no rozumiem, jednak nie wiem czy to może być legalny sposób korzystania z tego, może to złamać regulamin Firmy Rockstar, ze względu na zmianę IP za pomocą Programu VPN , nie jestem przekonany co do tego programu, raczej jestem nastawiony by jakoś operator dał mi za opłatą nawet może kablówka powinna pomóc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informację na temat Routera (TP-LINK TL-M4320) Oraz Potrzebna informacja na temat adresu IP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem nie mam zaufania do VPN
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange to nazwa usługi. Poczytaj o niej. Ew zostaje konkurencyjna sieć gdzie mają "inaczej nazwaną usługę" i możesz mieć publiczny adres IP. Wtedy to co masz opisane w różnych poradnikach rozwiąże problemy z grami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To chyba wszystko o co mogłem zapytać jeśli to jest faktycznie rozwiązanie, a Router tego nie zmieni mam racje? bo jeśli tak to chyba już wszystko Dziękuje bardzo za pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »