- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7 wolny Internet po wyłączeniu zasilania
Oczywiście, że wystarczy tylko wtedy mogliby dać w ofercie 1 Gb/s po co 2 🙂 oczywiście by więcej zarobić. No cóż skoro na ten moment nie da się więcej wyciągnąć to tak zostanie.
Temat raczej do zamknięcia pożyczyłem, laptopa około 3-4 letniego i już sam w sobie miał wbudowane Wi-Fi 6 ax no i przy samym Funbox-ie 1500-1800 Mb/s downloadu. Potem podłączyłem tą moją kartę i co ciekawe zgłosiła się jako Wi-Fi 7 be w paśmie 5 GHz, ale prędkość też w tych okolicach. Także wszystko winny zasięg, bo link był wyższy 2,8Gb/s.Jak wróciłem z laptopem do drugiego pokoju tam gdzie stoi komputer to przeskoczyło w laptopie na Wi-Fi 6 i prędkość podobna do tego co na komputerze, ale też większa bo miejsce jednak inne komputer stoi na ziemii, a laptop stał na biurku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja wziąłem 2 Gb/s z oferty osiedlowej, bo wychodziło taniej (więcej darmowych miesięcy) niż 600 Mb/s i 1 Gb/s. 🙂
Przy okazji zrobiłem upgrade sprzętu, żeby nadążał za technologią. Na kanapie w salonie może być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgadza się. Ja tyle to mam, ale przy Funboxie. Okazuje się, że muszę go przestawić pomiędzy pokoje. Przy tych prędkościach ma to znaczenie. Na Funbox 3 nie było tego problemu.
- « Poprzedni
- Następny »