- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7 nie daje się zalogować
Się nacieszyłam, chyba zostało mi tylko czekać do jutra…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz teraz przywrócić ustawienia fabryczne jeszcze raz? Czy możesz potwierdzić, że formularz zmiany hasła pojawił się po usunięciu zaślepki? Wyłącz i włącz jeszcze ten modem HFC.
BTW. Ten rodzaj internetu to wcale nie jest lepszy model światłowodu. To w ogóle nie jest światłowod. To technologia dość przestarzała i w sumie na wymarciu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Możesz teraz przywrócić ustawienia fabryczne jeszcze raz? Czy możesz potwierdzić, że formularz zmiany hasła pojawił się po usunięciu zaślepki?
Zaślepka nie była ruszana, strona się zmieniła bez dotykania czegokolwiek…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A oki. To wyłącz i włącz ten modem który jest spięty z Funboxem.
Ale żeby tak bezczelnie kłamali w salonach, że HFC jest lepszy to jestem w szoku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)A oki. To wyłącz i włącz ten modem który jest spięty z Funboxem.
Ale żeby tak bezczelnie kłamali w salonach, że HFC jest lepszy to jestem w szoku.
Młoda kobieta która widać że nie wie o co chodzi i tak mi wcisnęli, na dodatek jakieś pakiety telewizji i amazona mówiąc mi że to część pakietu i nie da się bez tego, a ja zfrustrowana już po prostu chciałam mieć z głowy i teraz będę walczyć. Oby ten internet chociaż w miarę szybko działał bo chłop mnie pogoni 🤣
Bez zmian, wszystko świeci tak samo i nadal pokazuje że internet jest niedostępny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Działać to będzie. Nikt nie mówi, że HFC jest złe. To po prostu technologia niższej kategorii niż światłowód. Jeżeli do jutra nie włączą neta to dzwoń do nich aż do skutku.
Co do telewizji to nie jest obowiązkowa. Faktycznie dają w cenie "za darmo" pakiet startowy i tyle . Amazon jest po prostu dodatkowo płatny.
Wg filmiku, powinnaś dostać SMS'a , że usługa jest aktywna. Dostałaś taką wiadomość?
- « Poprzedni
- Następny »