- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - sieć gości (guest network), odseparowanie sieci, kiedy zostanie wprowadzona aktualizacja
Niby jest ale to tylko tak dla bajery są zaznaczone obie na raz,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - sieć gości (guest network), odseparowanie sieci, kiedy zostanie wprowadzona aktualizacja
Może warto by zgłosić to jako pomysł, o ile jeszcze nikt nie zgłosił takiej propozycji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@djwacplnapisał(-a)Niby jest ale to tylko tak dla bajery są zaznaczone obie na raz,
Według mnie to kolejny z błędów w nowym sofcie, coś "spartolili" pisząc go gdyż przy wyłączaniu sieci dla gości można zauważyć że najpierw gaśnie pomarańczowy punkt przy 5, a następnie przy 2,4 GHz, więc następna rzecz na długiej liście do "załatania".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisałem że nie ma, a prawda jest taka, że jest ale nie działa 😄 na jedno wychodzi 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę , że ten temat o nowym sofcie do FB6 Wojciech założył w sierpniu .
Ja używam FB6 od 13 listopada , a dopiero wczoraj zauważyłem nowy
wygląd ustawień . Jeszcze ze 3 dni temu w moim fb6 wszystko było w starym stylu .
Dlaczego tak późno dotarła do mnie ta aktualizacja ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@abcdnapisał(-a)
Dlaczego tak późno dotarła do mnie ta aktualizacja ?
Prawdopodobnie dlatego, że aktualizowanie routerów realizowane jest partiami... nie obejmuje wszystkich urządzeń na raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawdę w tej aktualizacji nie ma nic na co warto byłoby czekać.....:D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ każdy ma swoje zdania i nie potrzebuje niektórych ustawień ale według mnie jest i warto było to wprowadzić, sieć gości, sieć IoT, możliwość wyłączenia diod sygnalizacyjnych na panelu przednim, tego brakowało w poprzednich wydaniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 sieć WiFi IoT, czy IoT po LAN-ie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś