- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 przedłużenie umowy
@PanJabłko zastanawia mnie ten voucher -5zl na dekoder. Masz to napisane w Podsumowaniu warunków umowy? I druga rzecz ze dzwoniła do montera haha no chyba że do znajomego jakiegoś ale skąd pewność że do niego trafi zlecenie. Fb6 się nalezy i tu nie powinno być cyrków 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultanci nie lubią świadomych klientów, ale bardzo lubią NOWYCH klientów. Są wtedy bardzo zmotywowani.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, 5 listopada przedłużałem umowę w ramach promocji świątecznej przez apkę i otrzymałem kilka dni później Funboxa 6. Instalacja banalna. Tego samego dnia byłem wcześniej w salonie i rzeczywiście nie było możliwości przedłużenia umowy z wymianą "trójki" na 6. W apce " szóstka" się " znalazła". Czekam jeszcze tylko na obiecany TV. Posiadam dalej pakiet Extra z łączem 1gb/s i nic nie zmieniałem w kolejnej umowie. Modem wart wymiany. Zasięg zdecydowanie lepszy niż w "trójce"
Po wifi parametry łącza lepsze niż po kablu. Przekraczają 1 GB/s. To było 2-gie przedłużenie umowy. Reasumując- warto zmienić modem, posiadając oczywiście w domu urządzenia, które są w stanie wykorzystać potencjał tego modemu- ( odpowiednie karty sieciowe itp. ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Slawek48 cieszymy się razem z tobą 😆
Więc jednak da się załatwić nowego FunBox6 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA tak ma być to ten sam monter z którym rozmawiała, nie wiem nie wnikam jak, liczy się efekt końcowy, co do rabatu jest uwzględniony jest to kod rabatowy który był stosowany w ostatnim czasie w celu obniżenia kwoty za świadczone usługi i niweluje tą kwotę 5 zł. Wydaje mi się ze jest to dobra wola osoby która nas obsługuje aby wyjść naprzeciw klienta a nie tylko by wcisnąć produkt za wszelką cenę, dwa lata temu tez podpisywałem umowę w tym salonie i jeśli chodzi o obsługę naprawdę jest na wysokim poziomie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najpierw chciałem dać zarobić dziewczynom w salonie 😁, a że się nie udało to przedłużenie sfinalizowałem przez apkę. Nie wiem jak jest teraz z dostępnością Funboxa 6 online.
Jak widać dało się, pytanie jak to wygląda obecnie....
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PanJabłkonapisał(-a)co do rabatu jest uwzględniony jest to kod rabatowy który był stosowany w ostatnim czasie w celu obniżenia kwoty za świadczone usługi i niweluje tą kwotę 5 zł.
@PanJabłko czyli to taki voucher rabatowy, też dostałem taki jak przedłużałem umowę na MO online w styczniu, mi obniża miesięczne zobowiązania 😊( z tym że u mnie aktywował się automatycznie podczas wyboru oferty).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 sprzedawcy dysponują różnymi kiedy dami rabatowymi. Oczywiście z nich jie korzystają ile dusza zapragnie... Oszczędzają jak mogą, bo to przecież wymierna kasa jest.. Dlatego nie lubią świadomych klientów.. Jak każdy handlowiec😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PanJabłko ale co ten kod Ci obniża dokładnie? Abonament za usługę czy opłatę za dzierżawę dekodera?