- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
@mihawooo konwerter ONT nie spowalnia internetu, jest prawie 1Gb/s, bo pełnego nikt nie ma, jeśli w konfiguracji routerów jesteś słaby, to odpuść podmianę routera, poprawić zasięg wi-fi można wzmacniaczem, pełno tego w sklepach, choć jak dobrze umiejscowisz FunBox6, to też będzie dobry zasięg, na początek może zmień trochę jego lokalizację, jak się da oczywiście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
@mihawooonapisał(-a)Pytam, bo sam myślałem o tym rozwiązaniu, ponieważ zasięg wifi FB6 to jeden wielki żart
Z ciekawości zapytam na jakiej przestrzeni sprawdzałeś.
Ja mam mieszkanie w bloku i u mnie w najdaszych zakątkach pełne 600 Mbit/s po WiFi,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
@Sebastian1napisał(-a)
@mihawooonapisał(-a)Pytam, bo sam myślałem o tym rozwiązaniu, ponieważ zasięg wifi FB6 to jeden wielki żart
Z ciekawości zapytam na jakiej przestrzeni sprawdzałeś.
Ja mam mieszkanie w bloku i u mnie w najdaszych zakątkach pełne 600 Mbit/s po WiFi,
U mnie też brak problemów z wifi FB 6, nawet u sąsiadki piętro wyżej mam dobre połączenie na telefonie z mojego routera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
Mój Funbox też piszczy. Czy to sprawia, że nadaje się do reklamacji i wymiany? Czy są sztuki, które nie piszczą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
Każdy piszczy bo mają cewki, jedne będą piszczeć bardziej inne mniej, ale każdy będzie piszczał. Proponuje się nauczyć z tym żyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
W Orange jak to jest sprzęt na dzierżawę to ogólnie można go wymienić. Myślę, że nie powinieneś mieć większych problemów aby zgłosić wymianę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
@Piotrek94 jak najbardziej możesz próbować wymiany jeśli piski są zbyt głośne (mój nie piszczy wogóle, może miałem farta, głuchy raczej nie jestem, bo w domu wszyscy mówią że nie słyszą żadnych dźwięków z routera).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 piszczy
Wymieniają bez problemu, u mnie na szczęście wystarczyła tylko jedna wymiana, żeby dostać wystarczająco cichy (ale i tak słyszalny). Dodatkowo schowałem sobie do szuflady, co wystarcza
- « Poprzedni
- Następny »