- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@mk1964 no więc właśnie, na ekranie "Moja sieć" jest informacja o aktualnie podłączonych urządzeniach, miedzy innymi o ewentualnym dekoderze podłączonym po lan lub wifi i dlatego siłą rzeczy jest status TV nieaktywna, ale już na ekranie "Informacje systemowe" jest status aktywny i w zasadzie o to chodziło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Jednej rzeczy bardzo mi brakuje w firmware modemu - możliwości ręcznego ustawienia szerokości kanału Wi-Fi. W moim przypadku modem co jakiś czas przełącza się automatycznie (nie wiem dlaczego) ze 160 Mhz na 80 Mhz, wobec czego przepustowość Wi-Fi spada o połowę. Chodzi mi o to:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Dziś w nocy harmonogram LED znowu nie zadziałał..... i zgaduj człowieku czy była aktualizacja czy to bug firmwareu czy może ktoś Ci grzebie w panelu administracyjnym modemu.......bugi bugi i jeszcze raz bugi @ptr1 sprawdź czy ba pewno masz wyłączoną sieć gości.... może to ona zwęża pasmo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@_Artek_ Wszystkie zdefiniowane na urządzeniu sieci używają tego samego radia (częstotliwość, używane kanały).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@ptr1 tak działa automat zwany SMART. To on określa najlepsza dostępną szerokość kanału po analizie środowiska wifi ( tak mówi teoria i trochę praktyki)
"Tego nie pomalujesz"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Dziś znów nocny harmonogram LED w funbox nie zadziałał i o 2 w nocy cały mój pokój zabłysną orangeowym światłem 😄 nie naprawili tego przez tyle czasu czy w nocy była jakaś aktualizacja do aktualizacji?:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz