- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Harmonogram diód Led i sieć gości..... poza tym to czysta kosmetyka i zmiana UI rodem z pegasusa na taki bardziej nowoczesny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@abcdnapisał(-a)
Czy w tym nowym wyglądzie menu ustawień FB6 są jakieś opcje których do tej pory nie było ?😶
To tak w dużym skrócie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Ja w końcu otrzymałem aktualizację, całkiem ładne te nowe menu, choć wymaga przyzwyczajenia się 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
U mnie też już pojawiła się aktualizacja tylko była po północy i przez 2 godziny po aktualizacji funbox nie mógł się połączyć z siecią (błąd uwierzytelniania)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Dziś już jest dobrze, tylko przez 2 dni po aktualizacji chwilowe przerwy były około 1 w nocy przez około 20 min
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Awaria światłowodu - czy występuje jakaś ogólnokrajowa?
Nowością jest też historia Połączeń telefonicznych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Wczoraj działo się to o godzinie dokładnie 8.35 a w pierwszy dzień o podobnej godzinie między 8.30 a 8.45 tylko wtedy nie zwróciłem uwagi na godzinę wiec tutaj nie powiem co do minuty. Szkoda tylko że nie pomyśleli puścić tego wcześniej zafundowali mi krótką przerwę w pracy (pracuje od 8 i korzystam z neta pracując). Ale widocznie zaczynają w orange pracę o 8 zrobić sobie herbatkę kawkę to akurat pół godziny im uciekło i puścili do mnie przyciskając jakiś specjalny przycisk żeby modem trochę poszalał i klient zawału dostał to czasowo by się wtedy zgadzało 🤣🤔 Myśleli pewnie że o tej porze mało kto używa jeszcze internetu dlatego puścili a tu zonk niespodzianka ja korzystałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Awaria światłowodu - czy występuje jakaś ogólnokrajowa?
@Krzysztof018anapisał(-a)Nowością jest też historia Połączeń telefonicznych
O, to może się przydać