- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@Samotnick niekoniecznie, pamiętam że poprzednia wersja softu "szła" przez dwa miechy zanim trafiła na wszystkie FB6 (piszę na przykładzie moich znajomych i osób na forum które je posiadają).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@slav72Zgadzam się, że niekoniecznie. Dlatego napisałem "moim zdaniem". Dziwi mnie, że pomimo tak istotnych zmian w wyglądzie i funkcjonalności, prawie nikt nie piszę o tym na NO. Chociażby czysto informacyjnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@Samotnick ostatnio w ogóle mało "starych" forumowiczów posiadających szóstkę się udziela (kiedyś w pierwszym roku istnienia go na rynku było sporo wątków i udzielających się użytkowników, być może ze względu na nowość sprzętu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
A propos najnowszego softu, to trochę przeoczyłem fajną funkcję (szczególnie dla tych osób które drażnią/rażą diody na panelu modemu), mianowicie istnieje coś takiego jak "Harmonogram LED" i za jego pomocą można wyłączyć diody LED na panelu sterowania (wszystkie funkcje FB działają nadal) wygląda to tak
do testu ustawiłem godziny wyłączenia od 14 do 15 (ale można inaczej co widać poniżej)
i zdjęcie FB6 z wyłączonymi diodami (oczywiście diody przy gniazdach LAN się świecą)
...uwierzcie na słowo działa 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Tak z ciekawości - czy ktoś otrzymał tę aktualizację w ostatnich dniach? Zastanawiam się, czy aktualizacja dalej idzie, czy została wstrzymana z powodu błędów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
ja nadal mam stare. Wnioskuje stad ze chyba zabawa z kolejną transza aktualizacji jeszcze potrwa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
@ptr1 , @mD_360 Panowie proponuję uzbroić się jeszcze w cierpliwość, jak pisałem wcześniej poprzednia aktualizacja "szła" transzami przez dwa miechy, być może z tą będzie podobnie, co do błędów to większych nie zauważyłem modem działa i nowe funkcje też, są oczywiście drobne niedociągnięcia ale to jak z każdym softem coś zawsze "wyjdzie w praniu" i takie małe bugi załatwia się kolejnymi łatkami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
To się ciesz, ostatnio znów telefon z orange, wreszcie chłop wiedział co gada. Nawet downgrade zaproponował... aczkolwiek chcą zbadać temat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 aktualizacja
Parę dni temu wchodzę na funboxa i niespodzianka aktualizacja i do mnie dotarła. Mega to brzydkie, ciężko cokolwiek znaleźć . Bardzo nie intuicyjne. Kilka funkcji doszło jak pisali poprzednicy i to na plus. Ale mogli zostawić przecież stary wygląd.