- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - aktualizacja firmware pytanie.
@pirenejWiem , wiem oczywiście tak sobie zamarzylem po prostu. Raczej w tej chwili nie da sie dostac laptopa z kartą 10 GB a raczej z tego co sie orientowałem obecnie są jako takie karty zewnętrzne urządzenia podaczane pzez port??? teraz nie pamietam jaki w kazdym razie moj prawie nowy lapek tego nie ma, koszt kolo 2000 urzadzenia plus jak napisaleś procesor ktory to łyknie. Koszty robią sie już za duże ale pewnie kiedys ceny spadna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1 ja mam najnowszą wersje z lutego 2023 czyli SGF6-pl-02.05.05.17_20.04.16 pobrała sie 7 lutego o godzinie 4:!0. Partiami idą te aktualizacje ale widzę, że masz wersje z maju 2021. To coś jakby się zacięło Próbowałeś restartu czy przywrócenie do ustawień fabrycznych może coś ruszy i pobierze najnowszą aktualizację wersje firmware.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze jedna sprawa à propos softu FB 6 - pierwszy model miałem kilka dni potem jak się pokazały, ale niecały miesiąc temu się zbiesił i dostałem nowy-może tez dlatego przyszedł nowy soft.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kris68 to raczej nie ma nic do rzeczy, ja mam go tak jak pisałem wcześniej od samego początku jak został wprowadzony i aktualizacje dostaje zaraz jak są wypuszczane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś wchodzę w ustawienia Funboxa zakladka Wsparcie i niespodzianka. Na samym dole pisze : Pomiar prędkości. Potem wchodzę w aktualizacje i pisze:
Obecna Wersja : | SGF6-pl-02.05.05.17_20.04.16 |
A więc i do mnie aktualizacja dotarła
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1 i to potwierdza o czym pisałem wcześniej, że aktualizacje są wysyłane partiami w dość długim przedziale czasowym (miesiąc różnicy między Twoim modemem, a moim).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz nowe lapki mają porty USB-C i/lub Thunderbolt 4, a do tego portu można podłączyć Uniteka U1313A za 154zł i cieszyć się 2.5 Gb/s portem, albo za 560zł Qnap QNA-UC5G1T i 5Gb/s, albo za 800zł Sabrent Thunderbolt (TH-S3EA) pełnym 10Gb/s.
Obserwując rynek laptopów nawet najbardziej wypasione modele odchodzą od portu RJ45 i wszystko masz mieć w stacji dokującej.
- « Poprzedni
- Następny »