- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - aktualizacja firmware pytanie.
@dr0zda funkcja wyboru portu USB aktywne 2.0 lub 3.0 jest od wersji softu 01.07.11.17_20.04.16, zaś możliwość przełączania w tryb bridge była dostępna tylko w pierwszej wersji softu i zniknęła wraz z wprowadzeniem wersji 01.06.13.17_20.04.14 ☹️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drodzy użytkownicy Funbox 6... skoro temat wpadł na port USB chciałbym podpytać jakie macie transfery zapisu i odczytu na urządzenie podłączone pod port USB FB6?
Pozdrawiam
Darek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś 07.02.2023 godz. 04:13 aktualizacja Funboxa 6 soft nr SGF6-pl-02.05.05.17_20.04.16, na szybko to wprowadzono pomiar prędkości łącza
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak , przy okazji upgrade ustawiła mi się wspólna konfiguracja wifi 2.4 i 5Ghz na jednym SSID.
Dzięki za informacje że coś grzebano.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)Dziś 07.02.2023 godz. 04:13 aktualizacja Funboxa 6 soft nr SGF6-pl-02.05.05.17_20.04.16, na szybko to wprowadzono pomiar prędkości łącza
stanowi to realizację tego mojego pomysłu. Poproszę więc adminów o odnotowanie tego faktu w moim rankingu gamyfikacyjnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na razie poza pomiarem predkosci nie znalazlem nic nowego ale to tak na szybko. jedno pytanie jak ustawić żeby strona Funboxa miała ciemny motyw?? No i mam nadzieje ze pomiar prędkości w F6 jest w miarę rzeczywisty.
Choć 1GB/s spokojnie wystarcza a jak potrzebuje coś większego ściągnąć z neta to robię to na shella, a potem do siebie. Czasem ściąganie z serwera jest nie wiem, czy użyję dobrych jednostek zawsze mi się to myli, ale 80 MB/s a czasem dość długo idzie nawet 110-120 MB/s, bo jak miałem 164 MB/s to już raczej przekłamanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dr0zdanapisał(-a)No tak , przy okazji upgrade ustawiła mi się wspólna konfiguracja wifi 2.4 i 5Ghz na jednym SSID.
Dzięki za informacje że coś grzebano.
A to dziwne 🤔, u mnie ustawienia indywidualne pozostały bez zmian, nic nie wróciło do domyślnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie te po update żadne ustawienia się nie zmieniły
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałem się zapytać, ilu z użytkowników Funbox-a 6 ma cały czas starą wersję oprogramowania nr