- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 3 dzień i noc trzeszczy nie do wytrzymania
@tolek Masz bardzo tanią energię elektryczną albo nie liczysz wszystkich składowych rachunku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnicknapisał(-a)@tolek Masz bardzo tanią energię elektryczną albo nie liczysz wszystkich składowych rachunku.
Spojrzałem szybko na FV, i rzeczywiście masz rację i dzięki za zwrócenie uwagi, to nie wszystko bo to opłata za energię czynną, doliczając jeszcze koszty dystrybucji to wychodzi 1,10 zł kWh. Także rachunki wyżej też się zmieniają które opisywałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek I to jest prawidłowa kwota za kWh, przynajmniej w mojej taryfie G11.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
@Windowv2napisał(-a)Czyli w teorii można byłoby zasilić Funboxa powerbankiem zwykłym?
Oczywiście. Można go zasilić czymkolwiek co da stabilne 2A przy 12V stałego napięcia.
Dorwałem się do stacji zasilania z inwerterem i miernikiem poboru mocy i podłączyłem do niej zasilacz funboxa. Podczas startu FB 2.0 pobierał około 5W, po włączeniu wi-fi skoczyło na 8W, przy niezbyt dużym ale stabilnym obciążeniu (laptop, radio internetowe) wykazywało 9W.
Z tego chyba by wynikało, że prąd nie przekraczał 1A?
Nabyłem też w końcu przewód wtyk zapalniczka -> DC 2.5/5.5 i poczyniłem próby zasilania prądem stałym ale o tym w innym wątku...
- « Poprzedni
- Następny »