Nie można wyświetlić tego widżeta.

Funbox 10 w ofercie dla firm

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 42
  • 0

Należy analizować i pokazywać takie zachowania firm ponieważ nie możemy pozwolić aby byśmy byli traktowani inaczej niż inne kraje bo później wychodzi nam to słabo przykład Funboxa 10 w 2 wersjach czy też zacofanie technologiczne.

Spoczko mi to nie robi problemu. Chyba czas na kawę poranną 😅‌:roześmiana_buźka_zlana_potem:.

* Scaliłem wpisy - Wiktor

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1419
  • 5754
  • 30

@slakZupełnie nie czuje, abyśmy byli traktowani gorzej. Ktoś na forum napisał, że porównując ceny i jakość internetu , to w Polsce mamy bardzo tani i stosunkowo dobry. Oczywiście zawsze możesz być lepiej, ale czy są powody do narzekania? Net 8/1Gb to naprawdę overkill na domowe zastosowania. 

• 12
  • 42
  • 0

@atlas_cudownapisał(-a)

@slakZupełnie nie czuje, abyśmy byli traktowani gorzej. Ktoś na forum napisał, że porównując ceny i jakość internetu , to w Polsce mamy bardzo tani i stosunkowo dobry. Oczywiście zawsze możesz być lepiej, ale czy są powody do narzekania? Net 8/1Gb to naprawdę overkill na domowe zastosowania. 

Nie mamy ani dobrego ani taniego internetu. Trasowanie łączy za granicę czy nawet w kraju to żart, internet prędkości nie trzyma a minimalne dostępne prędkości w umowach to żart.

Dalej idąc są ludzie którzy korzystają faktycznie do tego 1Gb/s ale są badania że to już nie wystarcza dla coraz to bardziej unowocześnionego społeczeństwa. W innym aspekcie niech zrobią te łącza symetryczne tylko dla firm jeżeli już tak nie chcą dla użytkowników domowych.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14917
  • 61263
  • 759

@slak  rozumiem wszystkie bolączki, ale skoro inni dają więcej, czemu nie założysz netu od innego operatora? 

Nie twierdzę, że warunki techniczne dawane przez Orange są idealne i wszystkim pasują, ale są i nie zależą od użytkowników, a od operatora ..zatem szukaj innego, lepszego 

• 12
  • 42
  • 0

Jestem niestety skazany na Orange ponieważ tylko oni na ten moment w centrum miasta mają jakieś normalne prędkości wysyłania. Niestety orange jest w tym momencie monopolistą.

• 14917
  • 61263
  • 759

@slak  i tu odpowiedziałeś na wszystkie Swoje problemy...niestety, gdy się nie ma co się lubi ....to się korzysta z FB6 w trybie bridge i mniejszej opcji prędkości.

Niby zapowiedzi trybu bridge w FB10 są, ale, nikt nie wie kiedy to nastąpi..o usłudze biznes nawet nie myślę 

Zawsze możesz po wejściu w życie tych opcji dla 10-ki podnieść prędkość ..

• 12
  • 42
  • 0

Ale ja dalej nie rozumiem co jest trudnego w prowadzeniu trybu bridge (urządzenie wspiera tą opcje) Vlan (też wspiera i tu przykładem jest sposób który Orange dostarcza swoje usługi)

i naprawa trybu Eco i wifi oraz tony błędów w consoli przeglądarki.

• 14917
  • 61263
  • 759

@slak  widzisz...tego niestety jako użytkownicy nie wiemy.. opór materii i tyle