- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6.0 po kablu ethernet prędkość pobierania osiąga tylko 96 mb/s, po wifi 300mb/s+
@byczyn_86napisał(-a)1 bajt = 8 bitow klucz do tajemnej wiedzy😁
Rebus taki 😄
Tak już bez tajemnic, te mb czy MB to stosuje się przy obliczeniach, nie do określenia szybkości internetu, cała magia 😉
Google zresztą od razu to wyrzuca w wyszukiwarce, ale kto by tam chciał szukać... Na tacy podawać 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6.0 po kablu ethernet prędkość pobierania osiąga tylko 96 mb/s, po wifi 300mb/s+
@Anonim UWAGA SUCHAR!!
Co mowie do montera jak mi przychodzi zakladac internet?
😂😂😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba jednak nie była to kwestia samych jednostek (niedokładnie wpisałem je w pierwszym poście). Pomiar wyszedł później 630 Mb/s, ponieważ zrobiłem pomiar certyfikowany i dopiero zgodnie z wyświetlanymi wskazówkami na https://pro.speedtest.pl/ odłączyłem od sieci wszystkie pozostałe 6 urządzeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6 po kablu ethernet prędkość pobierania osiąga tylko 96 Mb/s, po wifi 300Mb/s
Umowę masz na 600Mb/s 😎
Po kablu LAN musisz tyle uzyskać 😎
Po wifi wynik bywa lepszy lub gorszy, to już zależy od lokalizacji sprzętu i zakłóceń, najbardziej podatne jest pasmo 5Ghz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gawzib czyli rozwiązaniem nie są jednostki i przelicznik? Dalej bym szukał w kablu eth I w ustawieniach karty sieciowej i porównywał na innym laptopie. Bez testów do rozwiązania Nie dojdziesz...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gawzib jeśli masz różne wyniki, to kabel LAN podmień, po wifi jak karty AC nie masz dobrej, to więcej niż 300Mb/s nie uzyskasz 😎
- « Poprzedni
- Następny »