- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Mam takie urządzenie i chcę je sprzedać. Ile jest ono warte i jaka jest nazwa tego urządzenia?
Bardzo dziękuję za informację
Pozdrawiam Serdecznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Timplus
Przypuszczam, że jest to modem USB Huawei E1752 albo OPTION GI1515 również obsługujący technologię 3G dedykowany do sieci Orange. Urządzenie które umożliwiało dostęp do internetu mobilnego Orange. Modem ten obsługuje technologie 3G/HSPA. Jest przeznaczony do użytku z laptopami. @Timplus a pamiętasz moze z którego roku masz ten modem? Ze względu na obsługująca technologie 3G to niestety ale nie będzie już działał ze względu na wyłączenie sieci 3G w Polsce. O tym tutaj masz link https://biuroprasowe.orange.pl/blog/wylaczylismy-siec-3g/
Natomiast jeśli chodzi o jego wartość sprzedażową to może być bardzo niska a nawet zerowa chyba że ktoś chciałby go sobie kupić do swojej kolekcji modemów USB 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Timplus
Przypuszczam, że jest to modem USB Huawei E1752 albo OPTION GI1515 również obsługujący technologię 3G dedykowany do sieci Orange. Urządzenie które umożliwiało dostęp do internetu mobilnego Orange. Modem ten obsługuje technologie 3G/HSPA. Jest przeznaczony do użytku z laptopami. @Timplus a pamiętasz moze z którego roku masz ten modem? Ze względu na obsługująca technologie 3G to niestety ale nie będzie już działał ze względu na wyłączenie sieci 3G w Polsce. O tym tutaj masz link https://biuroprasowe.orange.pl/blog/wylaczylismy-siec-3g/
Natomiast jeśli chodzi o jego wartość sprzedażową to może być bardzo niska a nawet zerowa chyba że ktoś chciałby go sobie kupić do swojej kolekcji modemów USB 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to jest za urządzenie?
@Timplus Wygląda jak modem USB Option brandowany przez Orange. Miałem taki jakieś 15 lat temu kupiony z ofertą internetu mobilnego Orange Business Everywhere. Obsługiwał nowoczesną technologię HSDPA+. Działał jednak na tyle słabo, że wkrótce wymieniłem go na kupiony na wolnym rynku modem usb Sierra. Teraz to elektroniczny złom. Wartość rynkowa - zero, chyba, że ktoś poszukuje takiego do domowego muzeum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie nie pamiętam kupiłem sobie na stronie allegro będzie dawno temu
Pozdrawiam
Serdecznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zawsze można wejść na aplikację Chrome/Google na telefonie, zrobić zdjęcie w aplikacji i skorzystać z wyszukiwania obrazem, może po dopasowaniu zdjęć w internecie coś będzie wiadomo – jaki to modem/model/informacje/techniczne itp.