- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
@Michał6napisał(-a)To jak mam temu zapobiec?
@Michał6, na Twoim miejscu kupiłbym Nortona z VPN. To drugi z najlepszych programów antywirusowych i na utworzonym koncie masz nieograniczony dostęp do zasobów Symantec. Ja mam akurat Norton Security Deluxe na 5 urządzeń za jedyne 149 zł i jestem bardzo zadowolony. Jak dokupisz VPN, to będziesz bardziej zadowolony. Na jakiś czas korzystałem z darmowego VPN (rumuński, tylko nie pamiętam nazwy), ale o ograniczonej adresacji do mojego FB2. Też mi się wydaje dobry, ale jak się gra bez zabezpieczeń, to nie dziwota. Poza tym, można kompa przetrzepać cmd. Jaki masz system operacyjny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
Dodam od siebie, jak można pomóc @Michał6 skoro nic o ataku ddos nie dał, może to nie atak a robactwo na komputerze, żeby otrzymać pomoc trzeba opisać szczegółowo problem, zrzuty z ustawień routera, zapora systemowa też, teraz to nie wiadomo nic o komputerze jaki OS czy antywirus, wielka tajemnica w postach i jak pasuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
@Anonim, u mnie takie coś jest jak w danym momencie rozłączy się internet. Jak się znowu połączy to to coś znika i można dalej korzystać
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
@Ela12, jak się dobrze wszystkim moim zdjęciom przyjrzysz, to zobaczysz ikonkę LTE 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
@Anonimnapisał(-a)@Ela12, jak się dobrze wszystkim moim zdjęciom przyjrzysz, to zobaczysz ikonkę LTE 😀
Aha. Ale dziś to chyba u Ciebie wróciło do normalności - czytałam o tym gdzieś.
U mnie na smartfonie i na komputerze wczoraj i dziś było i jest normalnie - nie ma "usterek".
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ataki ddos
@Ela12, wczoraj to oddaliłem się od forum i poświęciłem czas na przyjemniejsze rzeczy. Tak, w działaniu miałem potem spokój
- « Poprzedni
- Następny »