- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Funbox: Czy Wam też zepsuła się informacja o podłączonych urządzeniach?
Niestety, filtrowanie MAC wyłączone i nadal brak połączenia.
Bardzo jest to dziwne, bo nie podłączone urządzenia też są wprowadzone do routera bezpośrednio po adresie mac i są widoczne jako niepodłączone, a podłączony już nie widać na telefonie, tylko na kompie.
edit: już mnie szlag trafia, dlatego robię Twardy Reset i spróbuję dodać jakieś urządzenie. Oczywiście wcześniej zrobię sobie kupię w razie czego gdyby to też się nie powiodło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Funbox: Czy Wam też zepsuła się informacja o podłączonych urządzeniach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Robiłem to wiele razy i z poziomu apki i kompa.
Własnie konfiguruję, dam znać…
Edit po 1h:
Mam dość, apka nie działa, router na czysto po resecie, a takie cuda na apce. Blokuje urządzenie i po kilku sekundach blokada sama znika… no cuda ;(…. a urządzeń jak nie było, tak nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wreszcie !!!!!!!
zrezygnowany testami, przywróciłem zrobioną 2h temu kopię ustawień po raz 3 … i co … wreszcie urządzenia się pojawiły …. 3x. Uwierzcie jaką miałem frustrację.
dzięki serdeczne Wszystkim za pomoc i podpowiedzi, ale jak to w życiu bywa, samo się naprawiło 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Franekhd4k czyli zwykła "złośliwość rzeczy martwych", najważniejsze że to nie jakiś poważny błąd i działa 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszyscy na tym skorzystaliśmy @Franekhd4k znalazł rozwiązanie a ja dostałem aktualizację softu FB 6😂 choć przyznam że bardzo dziwne zachowanie jak na IOS :))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj wpadła aktualizacja i aplikacja zaczęła normalnie działać, zmienili też trochę ikonę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co ciekawe w nowej wersji aplikacji pojawiła się informacja że iptv może spowalniać internet więc teraz już wszyscy mamy jasność 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmmm ja nie mam jasności, proszę mnie oświecić🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Co ciekawe w nowej wersji aplikacji pojawiła się informacja że iptv może spowalniać internet więc teraz już wszyscy mamy jasność 🙂
Aplikacja o tym nie decyduje tylko umowa.
- « Poprzedni
- Następny »