- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie zdziwi Was, że ta archaiczna aplikacja bardziej dedykowana jest nowszym technologiom, aniżeli tym starszym. Ale o dziwo, z Liveboxem 2 radziła sobie lepiej, aniżeli z Funboxem2.6. Nijak nie połączy i już! Każe się zarejestrować, a i powiadomienia ma na sztywno zablokowane, i też nie można w ustawieniach telefonu zmienić. Natomiast w panelu są widoczne urządzenia, a co ciekawe, zaskoczył mnie nowy wgląd w interfejs. Nie wiem, czy deweloper czyta opinie, ale nie omieszkałem łyżkę dziegciu dołożyć. Może w końcu się obudzą programiści. Wszystko mam na bieżąco u siebie zaktualizowane. Na infolinii zyskałem jedynie tyle, że po konsultacji wyleciała w kosmos nazwa sieci Wi-Fi Liveboxa, po reinstalacji aplikacji Funbox. Ma ktoś jakiś pomysł na "obudzenie" do życia mojego routera w aplikacji? Bo ewentualnie w poniedziałek uderzę jeszcze na czat😀
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Po co unieszczęśliwiasz siebie i innych korzystaniem z tej aplikacji? Lepiej sprawdź jakie możliwości zarządzania daje aplikacja MO a najlepiej używaj interfejsu udostępnianego przez FB2.6.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Po co unieszczęśliwiasz siebie i innych korzystaniem z tej aplikacji? Lepiej sprawdź jakie możliwości zarządzania daje aplikacja MO a najlepiej używaj interfejsu udostępnianego przez FB2.6.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Funbox i routery
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 , nauczony jestem poprawności i tego wymagam zawsze, a gdzie nie ma chemii, to odpuszczam. Ale Max na maxa wkurzył nawet w aplikacji MO. Od razu po teście chciał mi zaproponować płatną asystę za 129 zł. I jak się nie złościć? Panel pozostawia wiele do życzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzubnapisał(-a)Panel pozostawia wiele do życzenia
Jak się do niego nie zalogujesz to faktycznie można czuć niedosyt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick , po wejściu, interfejs całkiem przyzwoicie się prezentuje. Lepszy od tego starego😀