- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EdiT:
Tu masz soft do twojego Routera RT-AC5300, ups to ten ROG-Rapture-GT-AC5300 😉 wgraj nowsze oprogramowanie jak jest, może problem minie.
Inna opcja to Backup na komputer ustawień, reset do fabrycznych u stawień/wgrać ponownie swoje ustawienia, tak na koniec to powinien czas pobrać poprzez net automatycznie, widać synchronizacja nie nastąpiła poprawna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
Tu masz 4 serwery :
server 0.pl.pool.ntp.org server 1.pl.pool.ntp.org server 2.pl.pool.ntp.org server 3.pl.pool.ntp.org
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
Ok ale dlaczego przedtem chodziło a teraz nie było ustawione domyślnie pool.ntp.org bez żadnych cyfr a tutaj cyfry próbowałem przedtem ale nie chodziło z tymi cyframi ten światłowód to masakra
Próbowałem różnych już nie działa masakra jak by zablokowane było coś że nie chce ściągnąć czasu z serwera
Masz może numer do techników Orange
Ten numer nie działa mi 703300900 bo mam numer w innej sieci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EdiT:
Tu masz soft do twojego Routera RT-AC5300, ups to ten ROG-Rapture-GT-AC5300 😉 wgraj nowsze oprogramowanie jak jest, może problem minie.
Inna opcja to Backup na komputer ustawień, reset do fabrycznych u stawień/wgrać ponownie swoje ustawienia, tak na koniec to powinien czas pobrać poprzez net automatycznie, widać synchronizacja nie nastąpiła poprawna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
U mnie router sam pobiera czas, jak masz nowy soft to powinno działać automatycznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
@cesioo Masz własny router i To Ty za niego odpowiadasz, a nie zrzucasz winę na Światłowód od Orange.
Włączając własny router w sieć ponosisz Ty konsekwencje złej konfiguracji. Poczukaj czegoś takiego jak Daylight Saving Time, włącz to. Możesz również zacząć korzystać z Funboxa 2.0.
@Wiktor Takie odkopywanie tematów niczemu niestety nie służy, poza wprowadzaniem w błąd. Byłem przekonany, że ten temat jest z wczoraj.
Problem jest też w tym, że edytujesz stare tematy, a wracają na samą górę jako nowe To już problem NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światło Orange czas
@BORAX napisał:
Pokaż szczegóły@WiktorTakie odkopywanie tematów niczemu niestety nie służy, poza wprowadzaniem w błąd. Byłem przekonany, że ten temat jest z wczoraj.
Problem jest też w tym, że edytujesz stare tematy, a wracają na samą górę jako nowe To już problem NO.
No tak... Posty, w których zachęcamy do oznaczania rozwiązań, jednak czemuś służą :). Gdybyś chciał o tym więcej pogadać, to zapraszam do dyskusji tutaj.
W sprawie edycji wyślę PW . (Nie chciałbym się zbytnio rozpisywać "off-topowo" )
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »