- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam numer w ofnk. Jak mam dodać do istniejącego konta nowy numer w tej samej taryfie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli logujesz się do dotychczasowego konta poprzez nr (lub login), to wtedy na kolejnym nr. będzie trzeba założyć nowe konto, a następnie dotychczasowe konto powiązać z tym nowym. Dość zawiłe ... A do tego powiązać można maks. 5 takich nrów. Brrrr
[edit]:
Tfu, tfu... Teraz to trochę już inaczej wygląda. Jeżeli teraz na nowym nr. spróbujesz założyć konto, to od razu zostaniesz skierowany do rejestracji konta na nowym Mój Orange. A na nim już nowy nr powinien się automatycznie podczytać do konta 🙂
Więcej w: Jak przejść do nowego Mój Orange? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli logujesz się do dotychczasowego konta poprzez nr (lub login), to wtedy na kolejnym nr. będzie trzeba założyć nowe konto, a następnie dotychczasowe konto powiązać z tym nowym. Dość zawiłe ... A do tego powiązać można maks. 5 takich nrów. Brrrr
[edit]:
Tfu, tfu... Teraz to trochę już inaczej wygląda. Jeżeli teraz na nowym nr. spróbujesz założyć konto, to od razu zostaniesz skierowany do rejestracji konta na nowym Mój Orange. A na nim już nowy nr powinien się automatycznie podczytać do konta 🙂
Więcej w: Jak przejść do nowego Mój Orange? 🙂