- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany na koncie MO po "remoncie"
Poza tym, że otwierają się nowe karty z równoległymi sesjami (w trakcie buszowania) i możliwość powrotu, wychwyciłem na swoim koncie nieścisłości. Chociażby taki szczególik, jak zakupiony sprzęt wraz z umową. W jednym miejscu jest data zakupu 16 września, w innym zaś 13 września. Prawdopodobnie dlatego, że chcieli coś "ugrać", albo "usystematyzować" w cyklu, który do tej pory kończył się 13-ego? Drugi detal, to brak (nadal) podglądu i do pobrania faktury, której termin kończy się 30 września, i jest opłacony. Słowo dziękuję...wszystko zastępuje Nie działa także w pełni rozwinięta plansza (przycisk), który to błąd już zgłosiłem. Kwota do zapłaty na fakturze zawiera już ratę za sprzęt....chyba że kolejna już to obejmie. @Piotrekk85 , spójrz w lewo i na prawo, bo cały czas o to się rozbija teraz ten niuans, o którym wcześniej dyskutowaliśmy. Albo jest błąd w kartotece po zmianach.
Pocztę głosową chciałem wyłączyć i wyskoczyła 500, ale po chwili udało się. No i nie widać na obrazkach Flexa...nie szukałem, czy gdzie jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy za zgłoszenie. przyjrzymy się temu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kinga , mogę potwierdzić, że dopiero dzisiaj zobaczyłem z września...strasznie długo aktualizowało.