- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utworzenie konta w Nowym Mój Orange
Tylko jeden 🙂 Dzięki wielkie za odpowiedź 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
W aplikacji również nie ma owego pakietu, ( chodzi o NMO ) w Starym Mój Orange ten pakiet jest widoczny i wciąż można go modyfikować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Jarek za rzetelną odpowiedź gdyż o tym pojęcia nie miałam ( prędzej zwaliłabym tego chochlika na mój nie do końca sprawny wzrok ) Oczywiście doładowuję pakiet kodem USSD, i mam cichą nadzieję, że ten pakiet pozostanie bo w końcu za 9 zł. z możliwością modyfikowania owego pakietu można sobie od czasu do czasu dość długo pogadać z rodzinką która mieszka na drugim końcu Polski 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji na Androida nie ma podziału na stary i nowy Mój Orange według mnie. Ja mam ten pakiet, mogę go kupić. Jeśli się myle, to niech mnie ktoś poprawi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
Dziwne jak dla mnie, ponieważ mam dwa konta w aplikacji ( jedno jest w Starym drugie w Nowym Mój Orange. Mogę powyższy pakiet zakupić jedynie w pierwszym - czyli raczej podział jest. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam już Nowe Mój Orange. Dziś utworzyłem przez czat. Appka chyba jednak korzysta z starego konta, bo nie ma takiego odświeżania danych jak na Nowym Mój Orange na stronce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, aplikacja korzysta ze starego Mój Orange, dlatego odświeżanie danych jest znacznie wolniejsze. No i konieczne jest używanie starych danych dostępowych (login/numer + Hasło zamiast adresu e-mail).
W przyszłym roku, planujemy wydać aplikację opartą na nowym mój Orange, wtedy korzystanie z aplikacji powinno być już czystą przyjemnością 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Migracja do Nowego Mój Orange będzie obligatoryjna. Stary serwis idzie na śmieci 😉
Nowa aplikacja raczej nie zostanie wydana, dopóki nie zostanie stworzony mechanizm migracji dla wszystkich klientów. Pozostałe kwestie to już duże znaki zapytania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś