- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usunięcie w apce Mój Orange numeru, z którego nie korzystam
Tak jak już napisałem, da się z tym żyć, więc nie musisz złośliwie filozofować.
Wystarczyłoby opcja odpięcie tego numeru z aplikacji (tak jak u konkurencji), a numer może być cały czas w bazie danych. Trudno, przeczekam do listopada 2021 roku i numer zniknie. Zbyt błacha sprawa, żeby specjalnie jechać pociągiem do Krakowa, bo u mnie nie ma salonu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimsorry jak tak to zrozumiałeś.
Będąc w okolicy salonu konkurencji możesz przenieść niepotrzebny/zniszczony/wyrzucony nr do konkurencji bezpłatnie. Czas przeniesienia to 1 dzień roboczy. Jak do południa złoży się wniosek o przeniesienie, to następnego dnia już może być aktywny nr u konkurencji.
Odkąd przeniesienie nr na kartę jest takie proste można to wykorzystywać z różnych powodów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lipa nawet słaba lipa, przenoszenie numeru wymaga sooopro zachodu, czasu i na dodatek u nowego operatora to będzie musiał być ten numer na umowę abonamentową... czy może się mylę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dlaczego to proponujesz?? przecież u nowego operatora numer nie może być numerem na kartę tylko na umowę abonamentową a wszak gościu nie ma zamiaru korzystać z tego numeru jak sam zaznaczył a tym bardziej nie jest potrzebna nowa umowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
i co? jeszcze po skończeniu ważności połączeń przychodzących wisiał w apce przez miesiąc jako zablokowany, bo może jednak byś się namyślił i jeeeeeszcze go doładował bo Orange tak pięknie dba o klienta i jego karty sim żeby mógł z nich korzystać for ever
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@fajera63 numer przenieść da się na kartę, tylko trzeba salon odwiedzić, jak się ma aktywny numer, to bez wychodzenia z domu, przykładowo do Virgin Mobile (na kartę czy abonament).
Tak na marginesie, po co odkopujesz stare tematy?
- « Poprzedni
- Następny »