Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usługa 'Urodziny' jest dwa razy

ROZWIĄZANE
TJZS
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
Solved!

Wiadomość zawiera obraz

Nie wiem jak u innych ale u mnie usługa 'Urodziny' występuje dwa razy na liście włączonych usług:orange.jpg

Nie żebym jakoś z tego specjalnie korzystał bo przy nielimitowanych rozmowach/smsach i TB transferu bonus urodzinowy to takie "a coś przyszło" ;D

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
Solution

Wiadomość zawiera hiperłącze

@TJZS, jesteś może z nami od dłuższego już czasu, i korzystałeś z usługi, gdy jeszcze była dostępna w starej wersji (120 minut do Orange zamiast nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich)?

Jeśli tak, to możliwe, że stara wersja nie do końca się u nas wyłączyła, i nadal jest raportowana jako działająca. Jeśli możesz, wejdź jutro na czata i poproś o sprawdzenie czy masz włączoną starą wersję urodzin. Jeśli tak, powinna zostać wyłączona, a wtedy też powinna zniknąć z aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 ODPOW. 13
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@TJZS  ale to chyba nie jest pomysł na coś do wdrożenia? Zgłoszę do moderatorów, żeby przenieśli do innego działu.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Ja rozumie, że pomysł na usunięcie.

A tak nie wiem czy wiecie, że są dwie usługi Urodziny i ta stara powinna być schowana.

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@Piotrekk85 przesunięcie Emotikon: Mrugający nie usunięcie... 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nie usunięcie wpisu, ale pomysł na usunięcie czegoś z aplikacji - to chyba "autor miał na myśli".

Anonim
Nie dotyczy

@TJZS, a spróbuj może tak, jak ja miałem z dublowanymi usługami. Wyloguj się z aplikacji i wykonaj ponowne, pełne logowanie, z zapamiętaniem loginu i hasła włącznie. Mnie to pomogło.

Rafał
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Na razie przeniosłem do aplikacji, prośba do @TJZS o uściślenie, najwyżej wrócimy do pomysłu Emotikon: Mrugający 

TJZS
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Przepraszam za niedokładność.

Nie wiem czy Orange ma 'Urodziny' jako jedną czy dwie usługi. Jeśli jedną to błąd jest w aplikacji. Jeśli dwie to błąd jest w Orange.

@Anonim Aplikacja po wyczyszczeniu danych nadal pokazuje to samo.

Anonim
Nie dotyczy

@TJZS, jak masz tak samo, to zgłoś jako błąd tutaj na forum Nasz Orange / Moje usługi / Mój Orange / Nowa wiadomość z etykietami aplikacja mobilna/błąd.

Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
Solution

Wiadomość zawiera hiperłącze

@TJZS, jesteś może z nami od dłuższego już czasu, i korzystałeś z usługi, gdy jeszcze była dostępna w starej wersji (120 minut do Orange zamiast nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich)?

Jeśli tak, to możliwe, że stara wersja nie do końca się u nas wyłączyła, i nadal jest raportowana jako działająca. Jeśli możesz, wejdź jutro na czata i poproś o sprawdzenie czy masz włączoną starą wersję urodzin. Jeśli tak, powinna zostać wyłączona, a wtedy też powinna zniknąć z aplikacji Emotikon: Szczęśliwy